Şimdi Ara

Hangi cep telefonunu almalı? Canlı Yayın Tekrarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zopo speed 8 nasıl sizce. Birde lenovo vibe x3 gelecek mi bilginiz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyaya gidecem 2 aya. hangi telefon alınır. tax free olayını kaçırmayalım. sınır max 750 avro dur.

• Mesut ve Erdi Bey,

Fiyat ust limiti olmadan hangi telefonu almaliyim?

S7 edge alinmali mi yoksa yeni cikacak telefonlar beklenmeli midir?

• LG Magna 519 TL 720P

• General mobil in 4g sini çok beğendim AMA görüntülü görüşme(internet olmaksızın) ve radyo yok malesef.

• Valla ben Nexus 6p kullanıyorum.Mutluyum,huzurluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assasin34 -- 24 Mart 2016; 19:48:39 >
  • çoook uzun zamandır lg v10 incelemesi bekliyorum :P crazy585858

• İyi akşamlar.

1-) Fiyatı düşmüş LG G3 ve G4 gibi geçen senelerdeki eski amiral gemileri ile benzer fiyattaki yeni çıkmış orta sınıf telefonları karşılaştırır mısınız?

2-) Yukarıdakine ek olarak 1000 TL seviyesinde General Mobile 5 Plus ı rakipleriyle karşılaştırır mısınız?

Teşekkürler.
  • İp6 kullanıyorum pil konusunda çok sıkıntı yaşıyorum s7 alsam pil konusunda sıkıntılarımı aşarmıyım ? 4s den beri iOS da olduğum için çekiniyorum.

• Zenfone 2 olabilir

• yeni asus zenfone max 800-1000 tl ?

• S7 mi daha alinasi lg g5 mi ????????

• Mesut Bey ve Erdi Bey sizce Qualcomm Snapdragon 830 beklenmeli mi? :)

• gm 5 plus la honor 7 arasında ne kadar fark var ? 300 tl farkı ödemeye değer mi honor 7 yi bekledik erdi abi sayesinde 2-3 ay öncesinden haber vermişti
    gpu sunu düşük buldum honor 7 nin diğer her özelliği üstün bir de güncelleme hariç
  • huawei honor 7 operatör tarafından getirilmiş durumda bu telefonu önerirmisiniz fiyat konusundaki düşünceniz nedir operatörle getirilimiş bir markanın telefonu yeterince desteklenir mi teşekkürler
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/Sayfalar/turk-telekom-honor-7.aspx

• Merhabalar, Erdi ve Mesut Bey. 31 Yaşındayım ve bu zamana kadar hiç akıllı telefon kullanmadım.

Ortalama 5-6 Senedir Samsung GTS 3353 marka telefon kullanıyorum.

Yalnız artık arkadaş ve aile çevrem "ne zaman evleneceksin" demeyi bırakıp, ne zaman kendine
    bir akıllı telefon alacaksın durumuna geçtiler.

Aklımda LG G4 var. Ama ben kredi kartı kullanmadığım için bu telefonu vadofonun kampanyasından almayı planlıyorum.

24 ay taksitle, aylık 100 tl sanırım. sizce o kadar para edermi o telefon. Yoksa Gm5 Plus dediğiniz telefonumu beklemeliyim?

• Tühhh önlerde yer kalmamış! :D

• Mest abi, suan Iphone 6 kullanıyorum sizce 6s plus almalı mı suan yoksa eylül kadar bekleyip 7 görüp almak daha mı sağlıklı olur?

• vibe p1 1299 tl ?

• Konuyla alakasız ama Mesut Beyin saatinin markası nedir?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.