Şimdi Ara

Hangi cep telefonunu almalı? Canlı Yayın Tekrarı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

lg g5 mi yoksa iphone SE mi ?

Ne amaçla kullanacağına. Telefonla neler yapacağına bağlı.

her amaç için kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

casper sakın almayın teknik servis cihazlara bakmadan geri gönderiyor.

Ben casper ürünümü elden servise verdim aynı gün ücretsiz onarıp teslim ettiler.Bu hizmeti çok sevdim aynı gün servisten ürün aldığım önceden hiç olmamıştı

• Canlı yayınlar için youtube kullanmanız çok iyi oluyor abi,ara ara böyle canlı yayınlar bekliyoruz.

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Malesef her telefonun bir sınırı var. Her şeyi yapmak mümkün değil.
    Bütçen yeterliyse ya ikisini de alacaksın ya da hangisinin sınırı sana uyuyorda onu tercih edeceksin.
    Burada da kişisel tercihler devreye giriyor. Herkesin tercihi farklıdır. Mesela kimi büyük ekran ister, kimi küçük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyberk

ben aradığım tüm özellikleri xperia Z5'te buldum. hemen orjinal kılıfını da aldım, çok memnunum.

Peder bey bana sormadan almış. Telefona o kadar paraya çok karsiyimdir lakin olan olmuş. Benim içimde bir iPhone sevdası vardı. Aklimdaki tek sorun işareti fotoğraf konusunda; iPhone'u biliyoruz, en çirkin manzarayi bile muazzam fotoğraflıyor. Xpreai 5 fotoğraf konusunda iPhone kadar tatmin eder mi?

• Maça dalınca programı kaçırmışım . Neyseki tekrarı var .
    Telefon tanıtım ve inceleme programlarının yanında bu gibi bilgilendirici ve bilinçlenrici programlara ihtiyaç olduğuna inanıyorum ; Artık günümüzde cep telefonlarının zaruri ihtiyaç olduğu düşünülürse program çok yerinde olmuş.
    Emeğinize sağlık .

• Yeni cikmis hicbir telefonu almamaliyiz. Evet almamaliyiz. Her yeni cikan cihazda fiyat biraz daha artiyor. E firmalar da bakıyor oh ne guzel millet aliyor. Daha cok kitliyorlar. Ornek veriyorum sana simdi. S7 ile yapip da s6da yapamadığın ne var? Ya da tam tersi? Alma olmezsin yahu. Tabi en son cikan bende olsuncu degilsen. Sen almadıkça fiyatlar dusecek. Alma!

• hangi kanalda yayınlandı

• video uzun izleyemem sıralamayı yazarmısınız
  • Lg k10 konusunda bir yanlışınız var, ülkemize gelen modelde MT6753 ve 2gb ram var.
  • Kim ne derse desin lumilar hem fiyat hemde kalite bakımından en iyisi.Windows 10 dan sonra markerinde uygulama patlaması oldu.Android uygulamalarıda wpde çalışabilecek.Ondan sonra lumia fırtınası başlayacak.Dandik telefonlara verilen paranın yarısına adam gibi kaliteli lumilar var.

• 360p mi izlicez ? görüntü berbat

• abi acil cvaba ihtiyacım var yarın telefon alıyorum iphone 6s mi samsung 7 edge mi?

• ximio meızu huawei vivo xplay gibi çok yüksek performans ve 200 300 dolar telefonlar hakkında bilgi verrmsnz türkiye gelirmi

• m 50702201 serinolu teyp kodumu bulamıyorum mesut bey banada yardımcı olurmusunuz

• Lenovo vibe p1 efsane pil ömrü

• Selamlar abi 3 boyutlu 3d çekim HTC vardı onlar yok bu sene abi

• abi iyi günler.

İphone 5SE mi 6s mi alınmalı..ekran boyutu okadar önemli degil..6s te 5se nın ekran boyutu ideal benim için. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

abi acil cvaba ihtiyacım var yarın telefon alıyorum iphone 6s mi samsung 7 edge mi?

İki telefon da işletim sistemi olarak çok farklı malesef ben daha once androidte kullandım iphone nun birçok farklı modelinide şimdi o yada bu demicem hangisi hoşuna gidiyorsa onu al fakat şuan iphone 6s plus 64 gb kullanıyorum . Tavsiyem ipgone alırsan en az 64 gb olan bir modeli al.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbacktoback

abi iyi günler.

İphone 5SE mi 6s mi alınmalı..ekran boyutu okadar önemli degil..6s te 5se nın ekran boyutu ideal benim için. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. teşekkürler

Ikisinin arasinda ekran farki var nasil 2si de ideal 6s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.