Şimdi Ara

hangi chopper? ne alayım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk motorum olacak. 250 lik bi chopper almayı düşüyorum. ilk olarak uygun fiyatlı 4000 tl ye kadar uzak doğulu motorlar mı yoksa bu paraya ikinci el bi japon mu almalıyım.

jinlun jl250 4000 tl
    ramzey QM250 3300 tl
    Kanuni tiger 250 5100 tl
    kanuni caracal200 3700 tl
    regal raptol 250 e10 5400 tl

yakıt, yedek parça, servis, dayanıklılık açılarından ne öneririsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustunh -- 12 Mayıs 2010; 14:05:48 >

• ikinci el japon sıfır çinliden herzaman iyidir.
    japon almaya bak sen. hatta chopper dışında da güzel seçeneklerin olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

ikinci el japon sıfır çinliden herzaman iyidir.
    japon almaya bak sen. hatta chopper dışında da güzel seçeneklerin olabilir...

tşk. ederim. chopper dışında bir şey düşünmüyorum.
  • 2. el düşünürsen piyasada honda rebel ler var ölümsüz motordur ne olursa olsun al derim yarı yolda bırakmaz seni .
  • REGAL İN DURUŞUNA HASTA OLDUM...
  • Kanuni'nin şekline aldanıpda kanma sakın . Bu modeller arasında kesinlikle;
    Regal Raptor
  • Bu saydıkların içinde en iyisi tartışmasız Regal Raptor!

Ayrıca aşağı yukarı aynı fiyatlarda alacağın japon motorlarında astarı yüzünden pahalıya gelecektir.
    10 yaşında bir japonun bakım masrafları - yedek parça fiyatları ve parça beklerken geçen zaman seni motora küstürebilir.

Al bi Regal, rahat et..
  • hyosung gv 250 al
  • Yamaha virago 250..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Bu saydıkların içinde en iyisi tartışmasız Regal Raptor!

Ayrıca aşağı yukarı aynı fiyatlarda alacağın japon motorlarında astarı yüzünden pahalıya gelecektir.
    10 yaşında bir japonun bakım masrafları - yedek parça fiyatları ve parça beklerken geçen zaman seni motora küstürebilir.

Al bi Regal, rahat et..

çok hor kullanılıp haşamatı çıkartılmamışsa hiçbirşey olmaz. asıl ucuz diye ne malzeme kullanıldığı, nasıl üretildiği belli olmayan, kalite kontrolü doğru düzgün olmayan birşey alırsa elinde patlar. bu tür bir motoru sıfır alan satarken ölü fiyatına satar. 2. el japon alırsa aldığı fiyata çok rahat satar. durduk yere arıza çıkartmaz, yolda bırakmaz. japonun servis ağı ve ustası yaygındır. parça sıkıntısı olmaz.
    bende 2000 model shadow var. 2006 yılında aldım ve çok sevdim. sevdiğimden dolayıda değiştirmeyi düşünmedim. 2013 bitiyor hala sorunsuz bir şekilde biniyorum. normal standart bakım ve balata, akü vs dışında arızası, masrafı olmadı. uzun yollara çıkıyorum. çoktandır bakmadım ama kmsi epeyce oldu ve daha da artacak.
    yukarıdaki seçenekler içinde regal raptor uygundur. ama sıfır almak yerine 2. el japonu herkez tavsiye edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 20 Eylül 2013; 14:08:30 >

• adam 4000 demiş.. 4000'e alacağı japon motorun masrafları da bi 4000 tutar..
    kastettiğim buydu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.