Şimdi Ara

Hangi Cihazı Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler öncelikle şuan kullanmakta olduğum cihazım Xperia Z2 gayet memnun olmama rağmen artık cihaz kendi kendine donmaya başladı 6 yıl oldu alalı 10 bin TL bütçem var sizce hangi platformu tercih etmeliyim şuan oppo find x2 çıktı bekliyordum çıkmasını gönlüm android platformundan yana ama bi yönden ios işletim sistemini de düşünüyorum önerileriniz nelerdir bu fiyat bandında ? Samsung Xiaomi tarafını pek beğenmiyorum teşekkür ederim kolay gelsin :)

• Dostum akıl vermek haddime değil maddi durumun iyidir alırsın ona bişey diyemem ama şu devirde bir telefona 10 bin TL verme yazık günahtır 4-5 bine en az 3-4yıl sorunsuz götürecek sürüyle telefon var piyasada. Ha illa o parayı vericem dersen de Android'e değil ios a bak. En azından yarın bi gün satıcam dersen daha az değer kaybeder. iPhone 11 pro lara bak derim o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada mantıklı gelen iphone 11 pro aslında ama sürekli android kullandığım için ios platformuna hep böyle biraz mesafeli kaldım ama sanırım tercihim ios'dan yana olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Laptop'u Almalıyım
    4 gün önce açıldı
    Hangi aküyü almalıyım ?
    3 yıl önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.