Bildirim
Hangi cihazı seçmeli?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: introducial
Merhaba. Ekip randevu almak için aradığında özellikle bir cihaz getirmelerini söyleyeceğim, sizce hangisi olmalı? Vestel baştan gitti zaten ama Airties mi, Motorola mı?
evet bunu ben de merak ediyorum ama forumdan anladığım kadarıyla motorola daha fazla tavsiye ediliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: aLphagut
quote:
Orijinalden alıntı: introducial
Merhaba. Ekip randevu almak için aradığında özellikle bir cihaz getirmelerini söyleyeceğim, sizce hangisi olmalı? Vestel baştan gitti zaten ama Airties mi, Motorola mı?
evet bunu ben de merak ediyorum ama forumdan anladığım kadarıyla motorola daha fazla tavsiye ediliyor.
Ben Airties cihaz kurdurttum, oldukça da memnunum. Biraz ısınıyor, ama çok problem olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tüm cihazları kullanan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki (vestel dahil) airtiesten kesinlikle şaşma...hatta varsa ısrar et 7200 modelini getirsinler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X