Şimdi Ara

Hangi Çizgi Flimlerin Flim Olmasını İsterdiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşlar burda "eski-yeni" çizgiflimlerin filim olmasını istediklerimizi yazalım ben başlıyorum

tusubasa

glagtik football (nasıl yazılıyor tam olarak bilmiyorum)

pokemon

bunlar keşke olsaydı

Başlıktaki yazım yanlışı düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlvrskn -- 16 Kasım 2006; 15:46:16 >

• arkadaşlar kimse ilgilenmicekmi yaaa
  • Bana kalırsa çizgi filmler bu halleriyle güzeller. Filme dönüştürülürlerse orjinalliklerinin bozulacağına inanıyorum. Neden böyle birşeye gerensinim duyulsun ki?
  • uçan kaz çizgi dizisi
    çocukken bayılırdım buna :)
  • Tom ve Jerrynin animasyonu olabilr.ama sonu kotu bitsin ve tom jerry i kanlı şekilde yesin
  • Robotech ne güzel olurdu ama.... Ancak mevcut teknoloji ile şimdilik bunu başarabileceklerini sanmıyorum.
  • Robotech

tek geçerim..
  • o değil de kötü kedi şerafettin çizgi olarak yapılsa ya çok sağlam olurdu bence
  • ROBOTECH TEK GEÇERİM İNANILMAZ OLRUD O DEĞİŞİMLER GEMİLER FELAN OFFF DERİM YA KEŞKE YAPILSA
  • Robotech, laserion yada transformers bence teknoloji bunları yapacak kadar ilerledi hepside muhteşem olur bence
  • Transformers ın filmi çekiliyor şuanda zaten..Ya tamamlandı yada bitmek üzeredir seneye girer gösterime..

Ben Thundercats in filmini isterdim...Çocukluğumda en sevdiğim çizgi filmdi...

Hangi Çizgi Flimlerin Flim Olmasını İsterdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 11 Kasım 2006; 13:54:21 >
  • Yaw gerçi benim sevdiğim bi çok çizgi film film oldu ama hep hüsrana uğradım filimlerinden hulk, örümcek adam, x-men, muhteşem 4 hiç güzel yapamadılar filimlerini

ama şunları çevirseler kene, kaptan jack, aklıma gelirse eklerim daha
  • Cizgi film cizgiyken guzel dokunmasinlar

edit:Ha bu arda 2008 de The Simpsons in filmi geliyo yakinda ilkk tanitimi atarim buraya

Ikinci edit:Pardon beyler 2007 imis ahada filmin teaserihttp://www.ifilm.com/video/2719179

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 11 Kasım 2006; 22:07:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Tom ve Jerrynin animasyonu olabilr.ama sonu kotu bitsin ve tom jerry i kanlı şekilde yesin

ilginç bi son...
    yılların birikimi war sanırım

bence şeker kız candy (gerçi o zaten dizi gibiydi ama)
    uçan kaz bu ikisini isterdim...

• spiderman
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

ROBOTECH TEK GEÇERİM İNANILMAZ OLRUD O DEĞİŞİMLER GEMİLER FELAN OFFF DERİM YA KEŞKE YAPILSA

gerçekten mükemmel olur robotech robotech robotech robotech
  • bence cizgi filmler filme dönüştürlmese daha iyi, çünkü izledik her bölümünüi nerde ne olması gerektiğini biliyoruz ve bir film 2 , 2.5 saat suruyor, normal bir çizgi film yarım saat , ve film beklediğmiz herşeyi karşılamıyor. mesela örümcek adam, 3. film yeni çıkacak ve venom yeni eklendi filme. bunun 4. su olcakmı , daha karşılması gereken bir ton düşman var, yaşamsı gereken maceralar.
  • voltran
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elma_Şekeri

voltran

voltran voltran voltran
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa8yavuz

quote:

Orjinalden alıntı: Elma_Şekeri

voltran

voltran voltran voltran

Voltran voltran voltran,bende başını oluşturacam falan diyodu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.