Şimdi Ara

Hangi class seçsem karar veremedim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Baya bir süre knight online oynadıktan sonra geçenlerde bıraktım ve aion online başladım perento elyosta..Önce knight online den izlenimlerimle hareket edip,en iyi sınıf bence warriordur dedim çünkü bence knight ta öyle idi.

Neyse 10 lvl gladyatör kastım ancak 5 gün önce forumlara girdim dolaştım baktım yazılara genel olarak ranger daha iyi seri pve ve pvp de millet çok met ediyor gibi geldi bana.Bende ranger kastım lvl 10 :)

şimdide arada kaldım,Hangisi iyidir daha yolun başındayken sorayım bari kastımmı ilerde zevk alabileceğimiz,habire yatmayacağımız hem pve de hem pvp de işte boss kesmede falan hangi sınıf üstün ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fecirbey -- 21 Ekim 2010; 16:44:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fecirbey

Merhaba arkadaşlar.Baya bir süre knight online oynadıktan sonra geçenlerde bıraktım ve aion online başladım perento elyosta..Önce knight online den izlenimlerimle hareket edip,en iyi sınıf bence warriordur dedim çünkü bence knight ta öyle idi.

Neyse 10 lvl gladyatör kastım ancak 5 gün önce forumlara girdim dolaştım baktım yazılara genel olarak ranger daha iyi seri pve ve pvp de millet çok met ediyor gibi geldi bana.Bende ranger kastım lvl 10 :)

şimdide arada kaldım,Hangisi iyidir daha yolun başındayken sorayım bari kastımmı ilerde zevk alabileceğimiz,habire yatmayacağımız hem pve de hem pvp de işte boss kesmede falan hangi sınıf üstün ?

Bende arıyorum bu sorunların cevabını kaç gündür Asasin güzel gibi göründü gözüme ama pvp zevki pek bana göre değil onunda bende knight oynadım ( yaklaşık 6 yıl kadar ) Ben mage seviyorum hatta knight da hep mage oynamışımdır nerdeyse ama aionda pek iyi denmedi mage clas ve classlarına. %90 gine mage açarım ama gene Bu arada bende parentoda asmodian ım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitxkrieg -- 21 Ekim 2010; 19:32:48 >

• Glad çok yüksek dmg'ye sahip bir sınıf aslında ben ranger oynayacağıma Glad açar oynarım hem sağlam hem yüksek dmg'ye sahip bir sınıf.

Ben Templar'ı sevdiğim için Templar derim tabiki ama Templar sınıfının PvP'si 40+ level olunca iyileşmeye başlıyor Stigmalar ve yeni skiller ile...

Templar ve Glad olman için Warrior açman lazım.

Bir de Cleric var kötü itemin olsa bile kendinden çok daha iyi itemlere sahip adamları ve kendinden yüksek level adamları iyi oynarsan rahat alırsın.Cleric olman için de Priest açman lazım.

Ya aslında hepsi çok iyi inan,güzel PvP itemlerin oldumu hepsi tadından yenmez mükemmel bir yemek olup çıkıyor.

KO hiç oynamadım ama orda hangi sınıf ile çok eğleniyordu isen burda da öyle devam et istersen.

Cleric, Templar ve Sorcerer partilerin olmazsa olmaz üç sınıfıdır.
  • Ben kararımı verdim baya bir araştırdım çeşitli videolar izledim,bence ranger ağır basıyor ona yoğunluk vericem.Warrior gladyatör ne biliyim biraz ağır kalıyor,daha ranger savaş uçağı gibi uçarken atack yapması çok ilgimi çekti :) ve ranger bir boss u kaça kaça yada bi şekilde uzaktan uzağa kesebiliyor.Tek başına takılabiliyor,kimseye ihtiyacı olmuyor.Bende kararımı ranger olarak verdim.Level 11 oldum dün.Mesleğimide handicraft olarak seçtim ama materyalleri bulamıyorum :D daha yeni olduğum için betua wood istiyor nerdedir,nasıl bulucam bilmiyorum :) bakalım akşam dolanıcaz etrafta:) yokmu elyos perentoda olan beraber takılalım bildiklerimizi paylaşalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fecirbey -- 22 Ekim 2010; 11:48:32 >
  • Bende yeni başladım elyos perento ranger bende nick:Makber
  • yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem meslek kasmayın,o işler gerçekten zor,sürekli quest yaparak lvl atlayın ,ii kinah kasarsınız ,sonra sağlam bi silah satılık olduğu zaman satın alırsınız
  • ya arkadaşlar bu oyunda silah çeşitliliği ne durumda? hile fln var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bende 22 ranger kastım çok sıktı , şu anda templardayım 24 level o da sıktı n'apıcağımı bilmiyorum . Perento'da oynuyorum Elyos ; ulaşacak olanlar için nick'im ; Riordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: afgenc

valla bende 22 ranger kastım çok sıktı , şu anda templardayım 24 level o da sıktı n'apıcağımı bilmiyorum . Perento'da oynuyorum Elyos ; ulaşacak olanlar için nick'im ; Riordan

İlk levellerde sıkılman normal level 30+ olup group ile kasman ve ara sıra PvP'ye gitmen oyundan zevk almana başlayacağın zaman olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

quote:

valla bende 22 ranger kastım çok sıktı , şu anda templardayım 24 level o da sıktı n'apıcağımı bilmiyorum . Perento'da oynuyorum Elyos ; ulaşacak olanlar için nick'im ; Riordan

İlk levellerde sıkılman normal level 30+ olup group ile kasman ve ara sıra PvP'ye gitmen oyundan zevk almana başlayacağın zaman olacaktır.

Artı ilk lv lerde skill azlığından ranger işkence oluyo ama sonrasında hakkını verior tabi =)
  • Evet arkadaşlar ranger skill gerçekten az :) lvl 17 oldum ama hala adam gibi skill ler yok ama bakalım 19 da yeni skiller gelecek belki o zaman biraz fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanobot

Bende yeni başladım elyos perento ranger bende nick:Makber

Ya benim nickte Robroy Ama nasıl mesaj atacağız birbirimize :D ben henüz o mertebeye eremedim :) akşamları oyunda özel mesaj atın biliyorsanız
  • quote:

Beraber takılalım bende perento elyostayım insan yanlız olunca sıkılıyor.Tabi ben şuan questlerle uraşıyorum pek takılamayız heralde hepimizin farklı questleri olur çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem meslek kasmayın,o işler gerçekten zor,sürekli quest yaparak lvl atlayın ,ii kinah kasarsınız ,sonra sağlam bi silah satılık olduğu zaman satın alırsınız

En azından alchemy mesleğini ilertletsek potlara para vermeyiz iyi olmazmı sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fecirbey

En azından alchemy mesleğini ilertletsek potlara para vermeyiz iyi olmazmı sence ?

ewt meslek olarak alchemy çok mantıklı ama dier mesleklerle kendime item yapayım silah yapayım gibi düşünceler biraz hayal olur expert olmak,materyalleri toplamak ve basılacak itemi crit letmek gibi işler gerçekten kolay şeyler değil..
  • Gladiator pvp de iyidir
  • merhaba arkadaşım ben prentoda sm oynuyorum eğer parti ile oynamayı seviyorsan spritmaster inanılmaz bi karakter neler yapabildiğini oynadıkça anlıyorsun... 1 vs 1 de daha beni yenen pek oyuncu çıkmadı ama tek başıma gidiyim pvp yapıyım diyosan tavsiye etmem. eğer tek takılacaksan sana tavsiyem ranger dir. skilleri az olabilir ama attack oldukça fazla yani 3-4 vuruşta bi adamı rahatça alabilirsin ayrıca sleep ve silence attackları mage karakterlerin düşmanı ama tekrar bi karakter açsam ben spritmaster açarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNRuLLy

merhaba arkadaşım ben prentoda sm oynuyorum eğer parti ile oynamayı seviyorsan spritmaster inanılmaz bi karakter neler yapabildiğini oynadıkça anlıyorsun... 1 vs 1 de daha beni yenen pek oyuncu çıkmadı ama tek başıma gidiyim pvp yapıyım diyosan tavsiye etmem. eğer tek takılacaksan sana tavsiyem ranger dir. skilleri az olabilir ama attack oldukça fazla yani 3-4 vuruşta bi adamı rahatça alabilirsin ayrıca sleep ve silence attackları mage karakterlerin düşmanı ama tekrar bi karakter açsam ben spritmaster açarım.

Teşekkürler tavsiyen için ben zaten ranger açtım ama spritmasterda hoş ve iyi bir karakter görevleri daha çabuk yapıyor ve damageleri iyi bencede ama ranger çok iyi çok memnunum hide özelliği ile bir çok zor görevi yaptım :) normalde hide olmasa yapamazsın yani öyle bişey.Crit strike manastone larıda taktım yanıma yaklaşamadan ölüyor moblar.Şimdilik moblarla uraşıyorum daha pvp denemedim henüz erken bence :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.