Bildirim
Hangi Compenant Set?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar yokmu? -
quote:
Orijinalden alıntı: volkano27
yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar yokmu?
2. seti al bence alpine 16 cmlerde daha iyi pioneer dan ayrıca teyp olarakta alpine iyidir
fakat ben ses sistemi yapmam dersen 16 cm alpine ve pioneer teybini alabilirsin
-
teyp pioneer , 4 hoparlör alpine mi diyorsun dostum.peki seste nasil farkliliklar olacaktir bu değişiklikle?bass mi artacak tiz mi artacak sesmi güçlenecek berraklasacakmi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
teyp pioneer , 4 hoparlör alpine mi diyorsun dostum.peki seste nasil farkliliklar olacaktir bu değişiklikle?bass mi artacak tiz mi artacak sesmi güçlenecek berraklasacakmi...
bass bekleme o kadar çok fakat ses açtıkça bozmaz ve daha temiz bir ses alırsın -
peki pioneer hoparlörler un bass i alpine den daha iyi, alpine Ler ise daha temiz ses diyorlar... bu durumda onlere alpine 1725s arkalara pioneer 1644r atsam nasil olur? doğru mudur aldigim bilgi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
peki pioneer hoparlörler un bass i alpine den daha iyi, alpine Ler ise daha temiz ses diyorlar... bu durumda onlere alpine 1725s arkalara pioneer 1644r atsam nasil olur? doğru mudur aldigim bilgi
pioneer da bass falan yok eğer bass istiyorsan hertz esk 165 alıcaksın
tabi onları teybi bağlıyamazsın en az 400-600 lira arası bi amfi almalısın
-
tamam o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X