Şimdi Ara

Hangi CPU soğutucu alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.GİGABYTE GA 965 PS3 ana kartım ve COOLERMASTER Centruion kasam var.610 watt OCZ power kullanıyorum.Quad Q6600 Rev. GO işlemcimi stok fanla kullanıyorum.Fan ses yapmaya başladı, işlemci de boşta 49-55 derece arasında geziyor.Bu sistemime alabileceğim hem sessiz hem de iyi soğutma yapacak bir CPU soğutucu önerirmisiniz?Önceliğim anakartımı sökmeden direk monte edebileceğim bir soğutucudur.Fiyat olarak 200 liraya kadar da olabilir.Özellikle benim anakartıma benzeyen anakartları olan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.....

• Sana bu fanı gönül rahatlığı ile öneririm.arti bu fan ın sesini duymasın. Yanliz ana kartı Sökmeden takamazsin:http://www.ucuzlukcu.com/urunler/zalman-cnps12x-140mm-uclu-fan-teknolojisi-cpu-fan-ykclh/?ref=akakce&v=1.47,6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey daha! Önerdiğim fan sıvı soğutma dan sonraki en iyi ve en sessiz çalışan turden

• Aşırı overclock yapmayacaksan cooler master hyper 212 evo tavsiye ederim. Tek fan ile birlikte geliyor. Yanına 1 tane de akasa viper alırsan sıcaklığı bosta 28 32 derecelere kadar düşürüyor. Dediklerimi topla 150 160 tl civarina alabirsin tahminen

• Overclock yapma niyetinde değilim linkteki soğutucu bayağı devasa duruyor gerçi benim kasamın içine sığacağını tahmin ediyorum tam sessizlik için soğutucu ile beraber seasonic x750 psu da alma niyetindeyim bendeki psu 6 yılı doldurdu ondan da uğultu şeklinde sesler gelmeye başladı ama önceliğim anakartı sökmeden direk takabileceğim modeller olacak sanırım.Çünkü montajı ben yapmak istiyorum ve daha önce hiçbir aparatı takmışlığım yok anlayacağınız acemisiyim montaj işinin....
  • Noctua nh12 veya nh14. Çok sessiz ve serin soğutuculardır.
  • Bugün Samsun Vatan da arkadaşın tavsiye ettiği Zalman CNPS12X 140mm soğutucuyu gördüm hakikaten devasa bir ürün sanki 2 el bombası yanyana gelmiş ve birbirine bağlanmış gibi duruyordu. Orada diğer tavsiye edilen hyper 212 evo yuda inceledim boyutları makul ve kaliteli bir görüntüsü vardı ama anakart sökülerek monte edilecek yani beni biraz uğraştıracak.Tipleri stok fanlara benzeyen soğutucuları öneren olmamış herhalde o grup pek verimli değil???Mesela Zalman CNPS90F veya Xigmateg APACHE III gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi İşlemci Soğutucu?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 212 evo alacagina % 30 indirimle coolrr master poseidion 120m al

Daha iyi

• Orijinalden alıntı: mstfylmz08

212 evo alacagina % 30 indirimle coolrr master poseidion 120m al
    Önerdiğiniz ürün sıvı soğutma ürünü değilmi?Ben hava soğutma kullanıyorum.
  • Cooler master poseidion sıvı soğutma ürünü değilmiydi?ben hava soğutma kullanıyorum.
  • overclock yapmayacaksan veya az yapacaksan, sessiz ve anakartı sökmeden takabileceğin ve sana fazlası ile yeterli gelecek:

http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-tx3-evo-lga775_1155_1156_1366--am2_am2-am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html?srt=PU

not: sana tavsiye edilen 100 lira üzerindeki ürünler senin kullanım amacına yaramadığı gibi boşuna fazla para vermiş olacaksın. hyper tx3 evo seni hem ısı hemde sessizliği ile fazlası ile tatmin edecektir.
  • Sadece konu sesizlikse coler master EVO veya diğer serilere bakmalısınız ben Zalman 9900 max kulaniyorum ama zalmanlarin hepsi aşağı yukarı anakarti sökmen lazım gerçi benim kasabı anakart bölümünün arkadan erişimi olduğu içün sıkıntı yok tavsiyem çooler master hyper serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 22 Nisan 2014; 13:13:57 >
  • Doğrudan Akasa Venom VooDoo öneririm. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • celalkamil C kullanıcısına yanıt
    tt contact 30 en ideali aşırı o.c yapmayacaksan sadece biraz montajı uğraştırıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.