Bildirim
Hangi Dershane ? YGS/LYS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeşim ben bu sene girdim sınava, ilk olarak bu yazdığın dershanelerin nerdeyse hepsi senin çabalamanla birlikte puanını yükseltir ben 11. sınıfa kadar hiç adam akıllı çalışmadım ama sonra 12. sınıfa geldiğimde yine harıl hurul çalışmadıysam bile fen bilimlerine gittim düzenli çalıştım ve memnun kaldım. ordaki rehberlik hocamın yardımıyla öğrencilik hayatımda çalışmaya başladım ve bana çok faydası dokundu, on bine girdim sınavda. ama dediğim gibi bu senin dershaneden alabildiğin verimle alakalı, ben dershanemden memnundum ama aynı dershanenin başka şubesine giden arkadaş hiç memnun değildi mesela.
bir de dershaneler kapanmıyor muydu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 13 Şubat 2014; 1:40:23 > -
bak sana bir abi tavsiyesi. çok kalabalık dershaneyi seçme.7 mat hocasına 2000 öğrenci düşüyorsa sana hiç hayrı olmaz.
ama küçük dershaneeye gidecm diye sistemi oturmamış hocaları zayıf olan dershaneye de gitme. ortasını bul -
Matfen yada Üçler dershanesi onerırım -
ders hocasından etut alabileceğin dersaneye git.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
etütü rahatlıkla alacagın bı dershane bulmalısın -
fen bilimleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Last Beerbender
kardeşim ben bu sene girdim sınava, ilk olarak bu yazdığın dershanelerin nerdeyse hepsi senin çabalamanla birlikte puanını yükseltir ben 11. sınıfa kadar hiç adam akıllı çalışmadım ama sonra 12. sınıfa geldiğimde yine harıl hurul çalışmadıysam bile fen bilimlerine gittim düzenli çalıştım ve memnun kaldım. ordaki rehberlik hocamın yardımıyla öğrencilik hayatımda çalışmaya başladım ve bana çok faydası dokundu, on bine girdim sınavda. ama dediğim gibi bu senin dershaneden alabildiğin verimle alakalı, ben dershanemden memnundum ama aynı dershanenin başka şubesine giden arkadaş hiç memnun değildi mesela.
tesekkur ederım hocam yorumun ıcın tavsıyelerını dıkkate alıcam. Fen bilimleri hangi ildekine gitmistin acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SharpLife
quote:
Orijinalden alıntı: The Last Beerbender
tesekkur ederım hocam yorumun ıcın tavsıyelerını dıkkate alıcam. Fen bilimleri hangi ildekine gitmistin acaba?
Ben İstanbul Halitağa şubesine gitmistim, yazdiklarimi dikkate al dershaneni somur somurebildigin kadar, sana sagladiklari her olanagi kullanmaya calis. (fem deki olanaklar haric tabi :D)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolasın dostum dediklerini yapicam o hocaların artık benden çekeceği var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X