Şimdi Ara

Hangi Dizel? Polo/206/Fabia/Rio/Getz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot 207 diye arama yaptırdım karşıma bir sürü değişik model çıktı. bu resimdeki pejo 207 mi?
     Hangi Dizel? Polo/206/Fabia/Rio/Getz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakilic -- 13 Şubat 2006 8:46:07 >
  • evet 207 o bence çok tipsiz :) bu arbaa puntoya nasıl rakip olablir clio ya.
  • photoshop gibi duruyor yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyler78

Arkadaşlar,

25000 YTL civarı bir para çıkartabiliyorum. Şimdi sizden kendinizi benim yerime koymanızı rica ediyorum.

1- Şu an VW Polo 1.6 benzinli arabam var. 1998 model. Bunun yerine bu yeni arabaya bineceğim. Yani attan inip eşşeğe binme sorunu olsun istemiyorum.
    2- Az yaksın istiyorum.
    3- Yedek parça/servis çok pahalı olmasın istiyorum.
    4- Fiyatı mümkün olan en düşüğü olsun istiyorum.

Seçenekler;

a) VW Polo 1.4 TDI >> 28.700 YTL
    b) Peugeot 206 HDI (X design) >> 23.950 YTL (En ucuz)
    c) Hyundai Getz dizel
    d) Skoda Fabia TDI
    e) Kia Rio >> 25.000 YTL

Şimdi ilk bakışta bu araçlar arasında Polo TDI en iyi seçim gibi duruyor ama bulduğum en iyi fiyat 28.700 YTL. Ve ben bu 25000 için bile çok borçlanacağım zaten. Açıkçası korkunç bir artı katmayacaksa bu borca girmek istemiyorum. Peugeot anormal bir indirim yaptı 206'da. Malum kasa eskidi yavaş yavaş. Ama benim için sorun değil kasanın eskimesi. Polo ile aralarında neredeyse 5.000 YTL fark var. Bu fark dediğim gibi beni çok zorlayacak. Sizce değer mi?

Siz olsanız bu araçlar arasında hangisini tercih edersiniz? Sebepleriyle belirtirseniz sevinirim.

Yedek parça servis masrafı Polo'da oldukça fazla, adamlar servisden kazanıyorlar resmen ! Fabia da durum pek farklı değil.

Bence saydıkların içinde en makul seçenek Kia Rio, modeli de güncel !

• BELKİDE İKİNCİ EL DÜŞÜNMELİSİN

25 MİLYARA SIFIRI 35 MİLYAR OLAN Bİ ARABAYI ALABİLİRSİN,

BENİM ARABANIN SIFIRI 30,750 Dİ, BEN BİR AY ÖNCE 2003 MODELİNİ 18,900 ALDIM GAYETTE MEMNUNUM.
    C3 ÜDE ÖZELLİKLE TAVSİYE EDİYORUM
  • Yaris tavsiye ederim.
  • ben puntoya bir yıl bindim 2005 multijet mukemmel bir araba bulabilirsen ikinci el sole 30 binde falan al derim. benim arabayı 24 binde 19,250 ye verdim. fiattaki bi usta aldı ustelik cok ciddi bir kaza atlatmıstım. burnum kanamadan cıktım. hava yastıkları falan patlamıstı. motor hoşaftı araba cok saglam. abs ebd çift hava yastıgı klima, yangın onleme sistemi, elektro hidrolik direksiyon,yol bilgisayarı falan var. 100 bin lira yakıyo. şu an C4 e biniyorum.
  • KARDEŞ KENDİ AÇIKLAMANI YAPIŞSIN ZATEN BENDE 4 SENE POLO 1.6 HB KULLANDIM 136.000 KMDE SATTIK BENCE WW DEN ŞAŞMA AMA MADEM PARAN KISITLI 206 HDİ LER İYİDİR BUNU TERCİH ET DERİM. BENİM POLO OKADAR YAKMIYORDU BİR DEPO İLE 700 KMDEN AŞAĞI GİTTİĞİNİ GÖRMEDİM
    BİR WW KULLANICISINA YENİ MODEL ALIRKEN KOLAYLIK SAĞLIYORLAR AMA HARBİDEN PAHALI POLO TDİ BENCE 206 YI TERCİH ET.
  • neden aralarında citroen C3 yok?? benzinli arıyorsan 32.000ytlye C4 1.6 sxpk 110hp, dizelde 27.500ytlye C3 1.6HDI 92 hp gerçekten ikindede sınıfının en iyi donanımı var, ve ikiside sınıfında az yakanlardan.. bence bir düşün derim..?? clio3 donanımsız hali 25olur,bende ilk önce clio3ü düşündüm ama fiyat aratırmalarım sonucu iyi bir clio3 30civarı olduğunu gördüm,ayrıca peugeot307ye çok benziyor,bende C4 aldım napiim bence C3ü düşün arkadaşım,en azından bir test sürüşü yap..

quote:

Orjinalden alıntı: tyler78

Arkadaşlar,

25000 YTL civarı bir para çıkartabiliyorum. Şimdi sizden kendinizi benim yerime koymanızı rica ediyorum.

1- Şu an VW Polo 1.6 benzinli arabam var. 1998 model. Bunun yerine bu yeni arabaya bineceğim. Yani attan inip eşşeğe binme sorunu olsun istemiyorum.
    2- Az yaksın istiyorum.

Seçenekler;

c) Hyundai Getz dizel
    d) Skoda Fabia TDI
    e) Kia Rio >> 25.000 YTL

Şimdi ilk bakışta bu araçlar arasında Polo TDI en iyi seçim gibi duruyor ama bulduğum en iyi fiyat 28.700 YTL. Ve ben bu 25000 için bile çok borçlanacağım zaten. Açıkçası korkunç bir artı katmayacaksa bu borca girmek istemiyorum. Peugeot anormal bir indirim yaptı 206'da. Malum kasa eskidi yavaş yavaş. Ama benim için sorun değil kasanın eskimesi. Polo ile aralarında neredeyse 5.000 YTL fark var. Bu fark dediğim gibi beni çok zorlayacak. Sizce değer mi?

Siz olsanız bu araçlar arasında hangisini tercih edersiniz? Sebepleriyle belirtirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyler78

Arkadaşlar,

2- Az yaksın istiyorum.

Seçenekler;

c) Hyundai Getz dizel
    d) Skoda Fabia TDI
    e) Kia Rio >> 25.000 YTL

Fiyatlara dikkat! Ne degişti? Tdı yıne tdı, hdı yıne hdı... Merak edıyorum dızel polo ne kadar şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizel dizel dizel dizel dizel dizel... Ben olsam en kotu dizel arabaya 60bin isterim. Niye bılıyor musunuz? Çunki yine alacaksınız.

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Hocam bir hort spree baslattin

• 8 Yıl geçmiş konunun üzerinden. Maliyet mutlaka artmıştır.

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    İlk defa yapıyorum :) Belki insanımız kafasının içindekini kullanmaya başlar... Ayıpdır gunahtır ya 25 bıne sıfir dizel. Simdi 45ten aşşa sittin sene alaman...

• Nasıl bir malıyetse artık? 20bin+ artış. Ustelık simdiki araçlar daha kalitesiz. Hangi maaliyet allasen.

• 2006 yılında 28.700 satılan polo 1.4 tdi. enflasyon oranları göze alındığında;
    2014 yılında 54.816 satılması gerekirken

bugün polo 1.6 tdi 51.800 bu durumda yüzde 5 bir indirim sözkonusu (3bin lira daha düşük)
    2006 yılında pahalı satıyorlarmış rekabet koşullarıdan yüzde 5 düşmüşler.
  • Şirket aracım poloyu öneririm zaten kalitesi hakkında fikrin var kullandığın arabadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Nasıl bir malıyetse artık? 20bin+ artış. Ustelık simdiki araçlar daha kalitesiz. Hangi maaliyet allasen.

Aldığım maaştan yola çıkarak oranladığımda Polo şuan uygun bile satılıyor hocam.

Tabiki gönül isterki alım gücümüz artsın ama malesef ülkemiz şartlarında olmuyor. Balon bir ekonomiye sahibiz.

• Mesela yurtdisinda B sinifi araclar hep ayni fiyatta.

Fiesta falan Amerika'da hep 10.000 dolar.

Tamam dolar artti ama 2 katina cikmadi ya.

Kimse kusura bakmasin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.