Arkadaşlar kendime diz üstü almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum alma amacım oyun internet msn vb günlük hayatta kullanmak. Özellik olarak istediklerim çift çekirdek en az 256 ekran kartı en az 1gb ram en az 80 lik sata hard disk istiyorum Marka olarak istediğim ise HP,SONY,TOŞİBA,olabilir tabi dış tipide önemli biraz gösterişli olsun Bir de APPLE MACBOOK ları hoşuma gidiyo beyaz küçük boyutlu olması falan Bu dediklerime bakarak hangi tip bir diz üstü alacağıma yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Sana Sony FZ 11S Modelini şiddetle öneririm
Tavsiye etmeden önce sorulması gereken ayırdığın bütçenin ne kadar olduğudur
ona göre daha sağlıklı bir öneri yapılabilir
evet haklısın bütçem 1000 ytl 2000 ytl arasında olabilir 2bini azda olsa geçebilir
Dediğin bütçe ile macbook pro'ların yanına bile yaklaşamazsın ama normal macbookları o fiyata amerikadan getirtebilirsin...
arkadaş oyun oynayacağım demiş, macbook ile ne oyunu oynayacak tetris mi? eğer adam akıllı oyun oynamak istiyorsan ve apple notebook istiyorsan macbook prodan başka seçeneğin yok. ama oyun,msn vb şeyler için macbookpro ağır kaçar, sen hp,dell'in nvidia 8600gt ekran kartı olan modellerine bak en iyisi.
ya macbook pro ların fiyatı fazla gerçekten normal macbook özellikleri iyi ama sanırım ekran kartları düşük oluyo oda oyunda sanırım sorun çıkartır teşşkler yardım için
Kardeş sana Vaio önerecektim ama bütçen elverişli değil. Sen en iyisi diğer markalara bak bence..
Toshiba A200-1VL yi öneririm bide Acer 5920..Ben Toshiba al derimm
arkadaşlar ben de dizüstü bi bilgisayar alacam ama teknoloji namına pek bişe bilmediğimden hangisini alacağıma karar veremiyorum.ama ne istediğimi gayet iyi biliyorum pes2008i medium konfigürasyonlarda oynayabileceğim bi laptop (yani gözüm öle yukarılarda deil)sizce hangisini almalıyım.fiyat olarakta 1400-1700 arası bişe düşünüyom.cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme