Şimdi Ara

Hangi Ekran Kartı İYİ Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kac ay önce yeni bilgisayar aldım fakat ekran kartı cok kötü ve bunu değiştirmek istiyorum
    fakat ne alacağımı bilmiyorum (arma 3- rust - csgo ) bu tarz oyunları kasmadan oynamak istiyorum helki arma 3 o yüzden iyi bir tane ekran kartı önrirseniz sevinirim bütcem= 900 ve aşağısı yardım ederseniz sevinirim teşekürler

Özellikler

Ram = 8 gb

İntel i5-650

ekran kartı=atı hd redon 5450 (şuanda kullandığım)

ana kart bilmiyorum quadronun kendi anakartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpyildirim23 -- 23 Temmuz 2016; 23:21:31 >

• Rustu oynayamassın bu sistem ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    hocam normalde en düşükte 10 -14 fps alıyorum arma 3 de en düşükte 15-20 ama şöyle bişey var internetten baktığımda benim aklımda 1 tane ekran kartı var msı gtx750ti onla arma 3 de adam 150 fps lere kadar cıkıyor
  • Forumun 2. El bölümüne bakmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 el alamyı düşünmüyorum sıfır alcam hocam sağol gende gtx750ti nasıl hocam sizce
  • alpyildirim23 kullanıcısına yanıt
    Iyi bir tercih olur.

• bakşa öneriniz varmı hocam güzzel bi ekran kartı 700 tl civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alpyildirim23 kullanıcısına yanıt
    İşlemcin için en uygunu msi GTX750 Ti

• Hocam şimdi şöyle bişey oldu bi arkadaşım bana gtx960 önerdi gercekten cok hoş gayet iyi uyumluluk sorunlarında kaldırdık tek sorun power cıktı yardımlarınız için teşşekürler önerileriniz olursa beklerim
  • Arma 3 falan açmaz gtx950 veya 960 alsanız iyi olur ama önerim bütçenizi zorlamazsa gtx960dan yana
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    hocam gtx960 alcam gibi duruyoda 300wat power daha fazla lazımmı bilmiyom lazımsa kaç lazım
  • 300 wat yetmez fazla demiyim ama 500 ve üstü olsa iyi olur iyi kötü 550-600 yeterde artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpyildirim23

Hocam şimdi şöyle bişey oldu bi arkadaşım bana gtx960 önerdi gercekten cok hoş gayet iyi uyumluluk sorunlarında kaldırdık tek sorun power cıktı yardımlarınız için teşşekürler önerileriniz olursa beklerim

Senin işlemcin GTX960'a darboğaz yapar o işlemciye en fazla GTX750 Ti, R7 370 olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.