Şimdi Ara

Hangi ekran kartını almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar şu and sistemim şu şekilde:
    -Intel Core i7 3770K
    -Nvidia GeForce GTX 560Ti
    -16GB RAM
    -128GB SSD+32GB SSD+1TB HDD (windows 128liğe kurulu)
    Ayrıca çift monitör kullanıyorum ikisi de Full HD.

Şimdi sorum şu: Ekran kartimdan memnundum. Cogu oyunda yeterli FPS aliyordum. Ama call of duty ghosts gibi cok sevdigim oyunu yuksek kalitedede oynayamiyorum. FPS cok dusuyor grafikleri indirmem gerekiyor ve bundan da nefret ediyorum. Yeni bir ekran karti alayim diyorum. Sizce GTX 760 veya muadili bir kart ile ne kadar performans artisi alirim? Maximum 700 TL odeyebilirim ama 600 ne kadar yaki o kadar iyi olur

şimdiden teşekkürler

• yok mu cevaplayacak?
  • cguler kullanıcısına yanıt
    Hocam sisteminiz çok iyi 560TI çok hafif kalmış o sisteme çok daha iyi bir ekran kartını haketmiş ama şimdi gene orta seviye kart almak istiyorsunuz bütçeniz için 700 demişsiniz anlıyorum fakat o sisteme GTX 770 ya da R9 280X yakışır çok az daha yukarı çıkabilirseniz R9 280X ler var 825 civarına.

Bence tüm şartları zorlayın o sistemin hakettiği kartı alın derim tabi karar sizin.
  • Saolun cevaplarınız icin. Aksama dogru vatanin teklamini gordum %30indirim diye hemen kostum bir hevesle Sapphire R9 270X Toxic aldım 620 liraya. Taktim cok deneme firsatin olmadi ama ilk izlenim begendim artis var yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.