Şimdi Ara

Hangi Erdoğana inanacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehitler tepesi boş kalmayacak diyen Erdoğana mı?

Yoksa şu tweeti atan Erdoğana mı?

Recep Tayyip Erdoğantwitter
    Recep Tayyip Erdoğan
    https://twitter.com/RTErdogan/status/319913038796972032?s=19

arşiv unutmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elhamdülillah çok fişek gibi Reisimiz var öyle keskin dönüyorki babylade gibi! senin benim kapasitem yetmez dünyanın geri kalanının mantığıda yetmez öyle bir mantığı anlamaya. Sen son dediğini her zaman doğru kabul et. Ama sürekli Erdoğanı dikkatli dinle ki dönüşleri sapakları kaçırma ki onun dediğini yapıyorum derken hain ilan edilme(ANLAYANA).
  • Elhamdülillah çok fişek gibi Reisimiz var öyle keskin dönüyorki babylade gibi! senin benim kapasitem yetmez dünyanın geri kalanının mantığıda yetmez öyle bir mantığı anlamaya. Sen son dediğini her zaman doğru kabul et. Ama sürekli Erdoğanı dikkatli dinle ki dönüşleri sapakları kaçırma ki onun dediğini yapıyorum derken hain ilan edilme(ANLAYANA).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 4 Mart 2020; 18:27:34 >
  • Harika

Aktroller bunu aciklasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizans Kargası kullanıcısına yanıt
    Şu tweetin altına yorum atanların profilne girin şu andaki twitleri aynen şöyle —> Kurdun dişine kan değdi.
    Kılıç kınından çıktı.
    Bırakın bu işleri gerçek vatanseverler bunları yemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her akplinin yaptığını yapıp birbiriyle çelişse bile Erdoğan'ın her dediğini aynı ölçüde savunup, inanacağız.
  • cevap basit.

Hiç bir erdogan ve AKP liye inanmayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Binali yıldırım şey demişti bu olaya kendi parti ideolojisinde siyasette dün dündür bugün bugündür bugün

domates kırmızı deriz ama yarın kırmızı değil aslında yeşilde diyebiliriz diye misal.
  • bizim iktidarımızda şehitler tepesi boş kalacak diyenemi

ayaklarınız kıçınızda putine koşun diyenemi.

ypg liler bize savaşmı açacak diyenemi

şehit ler verirken esad bizim askerleri koruyor diyenemi.

hangisi ?
  • Recebe mi
    Tayyip e mi
    Recep Tayyip emi inanacaz..

Burada 2 muhalefet 1 iktidar mevcut. Şartlar a göre muhalefet yada iktidarı seçebiliyor.

Karşısındada sorgulayan bir kitle olmadığı için keyfi keder takılıyor.

• aklınızdan şunu çıkarmayın, siyaset, özellikle ortadoğu da siyaset budur zaten, günü kurtarmalıktır.

onlar gidecek, yerine gelecekler bundan daha iyi olmayacaklar, tahmin gütmek isteyenler halkı tanısın önce, halk bu, her halk hakettiği gibi yönetilir ve kendinden olanı seçer.
  • Sahsi bir netlestirse bizde ona gore yorum yapacagiz da sahsi hala netlestiremedi
  • Hocam görünce alkışladım resmen bu nasıl tespittir.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Ben Erdoğan'a inanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir diğer noktada şu bir recep diyor şeriat öbür tayyip diyorki hilafet gereksiz aslında şeriatte öyle bakıyoruz görüyoruz bu kafada yaşam pekte iç açıcı değil kendisi bunu yakın zamanda bir arabik kanalda röportajında demişti yanardöner erdoğan kürsüde başka arka planda başka.Oradaki yüzü görseler işte içerdeki şeriat heyo diyenler söverdi.
  • Doğru soru, hangi siyasetçiye veya hangi iktidar veya güç sahibine inanacaksın? Daha da doğrusu hangi çıkar sahibine inanacaksın?
  • Ne anlatıyonuz arkadaşlar kime anlatıyonuz? Bakın dedem hayvancılık yapıyor. Onun sığırları bile höh diyince falan laftan anlıyor. Siz bu kekolara yıllardır anlatamadınız şimdi mi anlatacaksınız? Bence bunlarla uğraşmaya ayırdığınız zamanı, bu ülkeden nasıl kaçıp giderim diye düşünmeye ayırmanız sizler için daha faydalı olacaktır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.