Şimdi Ara

Hangi F/P CPU soğutucuyu tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryzen 5 3600 için karşılaştırma listeme aldıklarım:

Deep Cool Gammaxx 400:
    akakce.com
    Deep Cool Gammaxx400 K�rm�z� CPU So�utucu Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-gammaxx400-kirmizi-fiyati,250296086.html

Coolermaster HYPER 212 EVO LED:
    akakce.com
    Cooler Master Hyper 212 Led RR-212L-16PR-R1 CPU So�utucu Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-hyper-212-led-rr-212l-16pr-r1-fiyati,56975040.html

Arctic Freezer 34 eSports DUO:
    akakce.com
    Arctic Freezer 34 eSports DUO CPU So�utucu Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-34-esports-duo-fiyati,462577085.html

Hangisi en iyisidir ya da başka önereceğiniz var mı? Elimde bir adet de Cooler Master CM MF120L 120mm Kırmızı Ledli Kasa Fanı var, push-pull konfigürasyonu için CPU soğutucusuna ikinci fan olarak takmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 1 Ekim 2019; 10:29:55 >

• aynı işlemci ile Arctic Freezer 34 eSports DUO kullanıyorum gayet memnunum baya sessiz fanları boşta 38-40 derece alıyorum oyunlarda max 68 dereceyi gördüm. genelde oyunlarda 60-65 arası işlemci sıcaklıgı. işlemci 4.2 de calısıyor. 1.4V veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti_zzz -- 1 Ekim 2019; 15:54:39 >
  • Elinizdeki ThermalTake soğutucuyu kullanmayı düşünüyordunuz. Ne oldu, niye fikir değiştirdiniz?
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Bir tane de işlemciyle gelen wraith stealth var, ama o eski AM3 anakarta uymuyormuş. Thermaltake'i sökersem eski PC soğutucusuz kalıyor. Eski PC'nin stok soğutucusu da elimde yok. Belki ikinci elden ya da sıfır, ucuz yollu bir AM3 soket soğutucu bulabilirim, ama uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Arctic Freezer 34 esports DUO da çok hoşuma gitti açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 2 Ekim 2019; 9:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snowman T6 vardı aslında ama link bulamadım şuan. 150-160 TL civarında 6 adet 6mm bakır çubuk var ve çift fanlı. Fanları normaldi ama soğutucu gayet iyiydi. Ben şuan kullanıyorum. Ama satan göremedim şuan.

Malum sarı site de buldum. T6 mavi 6 bakır boru diye yazarsanız çıkar. AM4 desteğide varmış. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipcikti88 -- 2 Ekim 2019; 12:14:16 >
  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    Snowman'i gördüm de Türkiye'de satan yok galiba. Malum sarı site nedir yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.