Şimdi Ara

Hangi filme gitsem ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw 2 saat sonra evden çıkıp sinemaya gidicem ama hangisine gitsem diye düşünüyorum evde sıkıntıdan patlıyorum 500 den fazla divxim olmasına karşın sinema keyfi başka pazar günü dünyalar savaşına gittim şimdi mumya evine gidiyim diyorum ama arkadaşlar çok saçma vs gibi yorumlar yazmışlar ne yapsam acaba....

• quote:

Orjinalden alıntı: Fred Coder

yaw 2 saat sonra evden çıkıp sinemaya gidicem ama hangisine gitsem diye düşünüyorum evde sıkıntıdan patlıyorum 500 den fazla divxim olmasına karşın sinema keyfi başka pazar günü dünyalar savaşına gittim şimdi mumya evine gidiyim diyorum ama arkadaşlar çok saçma vs gibi yorumlar yazmışlar ne yapsam acaba....

saçma diyen arkadaşlar manyak olabilir.Ben dün indirdim biraz izledim beni sardı.Ama gitmeyebilirsinde.Koltuğa iğne koyarlar sonra AIDS falan olursan gitttiğine pişman olursun.
  • hehehe aids olayı beni bozar
    bende öle düşünüyorum dünyalar savaşınada çok kötü film diyolardı gittim ve bizzat gördümki onlar filmi başka yerleri ile izlemişler bir çoğu özündeki anlamı anlayamamış bile ondan kötü diyolarr
    neyse buna gitmek lazım demekki
  • HARRY POTTER Azkaban Tutsağı'na git
  • dünyalar Savaşı müthiş görüntülerle dolu.Bence izlemeyenler gitsinler. Ses efektleri de muhteşemm...
  • HARRY POTTER Azkaban Tutsağımı arkadaşım o filmi izledimki bu saatte sinemada ne işi var kalkalı aylar oldu...

Mumya Evine gittim gayet güzeldi gene kötü deniliyordu ben anladım artık tekniği sizin kötü dediğiniz filmlere gidiem sonra size mantığını anlatırım sizde beğenirsiniz
  • Evet dünyalar savaşı güzelmiş gerçekten.. Bir de 29 Temmuz'da The Jacket gelecek sinemalara. Adrian Brody oynuyor, merak ettim ona da gidicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delideli

Evet dünyalar savaşı güzelmiş gerçekten.. Bir de 29 Temmuz'da The Jacket gelecek sinemalara. Adrian Brody oynuyor, merak ettim ona da gidicem.

O asfalt hareket olayları muhteşemdi yaa.. Sanki Deprem anını birebir yapmış gibi adamlar.
  • çok güzel filmdi...tim robbins mükemmeldi gene...
  • Dünyalılar Savaşı nı yerden yere vuranlar oluyor. Çok komik, berbat, zamanınıza yazık.. vs.
    Bence seyredilmeye değer. Ancak 2 yerde takıldım;
    1- Otobanda tüm arabalar kalmış. Tom' un arabasına tümü yol açmış gibi. Yani arabalarla alakalı bir engele takılmadan yola sürekli devam etmesi, komik.
    2- Eski eşinin evinde geldiklerinde, evin bahçesine uçak düşüyor. Ortalık toz duman, ev viran, sokak dehşet içinde. Ama gel gör ki; Tom' un arabasının camı bile kırılmamış. Maşallah kaportada çizik bile yok. Üstelik bir geri manevrayla, yine hiç bir enkaz yığını filan olmaksızın hoppadanak yola çıkıveriyor. Orası çok komikti..

• quote:

Orjinalden alıntı: delideli

Evet dünyalar savaşı güzelmiş gerçekten.. Bir de 29 Temmuz'da The Jacket gelecek sinemalara. Adrian Brody oynuyor, merak ettim ona da gidicem.

git güzel film kelebek etkisine benziyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

Dünyalılar Savaşı nı yerden yere vuranlar oluyor. Çok komik, berbat, zamanınıza yazık.. vs.
    Bence seyredilmeye değer. Ancak 2 yerde takıldım;
    1- Otobanda tüm arabalar kalmış. Tom' un arabasına tümü yol açmış gibi. Yani arabalarla alakalı bir engele takılmadan yola sürekli devam etmesi, komik.
    2- Eski eşinin evinde geldiklerinde, evin bahçesine uçak düşüyor. Ortalık toz duman, ev viran, sokak dehşet içinde. Ama gel gör ki; Tom' un arabasının camı bile kırılmamış. Maşallah kaportada çizik bile yok. Üstelik bir geri manevrayla, yine hiç bir enkaz yığını filan olmaksızın hoppadanak yola çıkıveriyor. Orası çok komikti..

heheh arkadaşım yaw bu tür şeylere takılırsak hiç bir filmi izlememek lazım şöle bişi var şans bu.. ben geçen ayy direksyon hakimiyetimi kaybederek karşı şeride geçtim ve bir süre gittim bunu kimse sölesemm bu nası olur ( minübüs yolunda ) vs vs diyo inanmıyoo heheh olayın sonunda duvara çarparak araba pert olsada olsun başka arabaya çarpmadım belki olay böle bişi şans işte hep admalar geçeceği yolları açık bırakmış ve arabaya uçak olayında bişi olmamaış gibi düşün

• sana büyük geçmiş olsun Fred Coder. dikkatli ol!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.