Şimdi Ara

hangi firmaya toplattırmalıyım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    haftasonu gidip bir bilgisayar toplattıracağım.
    tavsiye edebileceğiniz büyük ve iyi firmalar hangileridir?
    (mağazalarına gidip yüz yüze konuşacağım)

ayrıca
    kadıköy ve mecidiyeköy dışında bilgisayarcıların olduğu yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parankima -- 31 Mart 2006; 0:49:21 >

• kardes firmaya toplattırıp kazık mı yicen salla firmayı kendin topla bilgisayarını bence bu konuyu hangi firmaya toplattirim die deil de ne gibi bi sistem toplayim isteklerime göre die acsan ve kendin toplasan cok ii olur senin için
  • ya da sen git sadece teklif al üşenmeden bütün firmalardan.... alacak gibi... ama alma..

sonra gel burada tartışalım... eğriyi doğruyu gösterelim
  • istanbul dışındanda parça al.mesela ankaradan maviden de alabilirsin.istanbuldan daha da ucuz orası.benden sana tavsiye
  • mecidiyeköy'de ay bilgisayar'ı tavsiye ederim...
    fiyatlarına dawww.aybilgisayar.com.tr adresinden ulaşabilirsin...
  • sen sadece fiyat al bütçeni yaz yardım etmeye çalışalım git yine istediğin bilgisayarcıdan topla.
    mecidiyeköy ay bilgisayar derim.
    kadıköy eksa ve koçpa derim.

sattıkları ürünün arkadsında duran firmalardan almanı tavsiye ederim.
    saygılar
  • Arkadaşlarında dediği gibi bende mecidiyeköy aybilgisayar diyorum......imzadaki (kasaiçi malzemeleri) ordan topladım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi arabayı almalıyım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım istanbuldasın ve mköye ulaşım imkanın varsa hiç kurcalama ve git mköyden al...

piyasanın kalbi olduğunu bilmiyorsan o ayrı...bütün firmalar toplama ücreti almadan pc yi zaten topluyor..toplamayı bilmiyorsan başını ağrıtma bence..

arkadaşlarında dediği gibi ay ayder gold babacan gibi firmala iyi..

ankaradan alıp başını ağrıtma en ufak problemde kasayı al ankaraya yolla kargo bilmem ne zahmetli iş...

bu firmalardan pc yi aldıktan sonra arkadaşım var onunla gelip burdan test edicem ve öyle teslim alıcam ve kutularınıda istiyorum de..ozamanyamuk olmaz..
  • kardeş

malum en ucuza parça veren yerden almak istiyorsun....

şu takdiği dene::

listeni çıkar tüm özellikleri ile yaz bi kağıda sonra git firmalara. onlar önce birine git o parça fiyatlarını yazsın, sonra aynı kağıdı diğer firmaya goster o da aynı kağıda diğer firmanın fiyatını bilirek mecburen daha dusuk fiyat yazacaktır( ben yaptım bunu ort. 30$ daha ucuz cıktı en sonunda).....

sistem olarak alacaksan::::: eksen ve exa

tek parca alacaksan::: gold

unutma gold işi çok buyutmuş ve toptan aldığı için şuan en ucuza satıyor....

saygılar....

• hocam fiyat olarak daha uygun yerler bulabilirsin ama kadıköy eksen bilgisayaar da fena fiyat vermiyor. nakit alınca indirimleri güzel. bi de güvenilir adamlar. ben en son gold'dan sistem topladım, yaklaşık 1 sene bilgisayarı doğru düzgün kullanamadım. en sonunda sözüme geldiler ve ram'i değiştirdiler de rahatladım am çok uğraştım. 1-2 arkadaş daha bu durumdan şikayetçi. bence eksen bu lonuda sorunsuz , bi kaç hafta önce eksenden kuzenime topladık ve gayet güzel bi sistem oldu. bence bu topicte sana yardımcı olalım ama acelem var dersen eski topicleri kurcalayip daha önce tavsiye edilmiş bir sistemi toplat

• Kadıköy EKSA bilgisayar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.