Şimdi Ara

Hangi Gaming Mouse Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Everest Çin'de 5 dolara üretiyor bu mouseleri. Özellikleri tamamen aynı. Gözüne hangisi güzel geliyorsa onu al.
  • Eyvallah hocam kararımı vereceğim fakat hangisinin tık sesi daha çok çıkıyorsa onu alacağım. Tak tak hoşuma gidiyor. Yani tıkladığım sesin yüksek olmasını istiyorum. Mekanik gibi deyim yani. 765 çok fazla renk değiştiriyor. O yüzden alamayabilirim. 612 tek mavi renk, mavi rengi severim o yüzden 612 alacağım galiba. Dediğim gibi hocam bir bilginiz var mı? Hangisinin tık sesi daha fazla çıkıyor?
  • Ben de Everest marka SGM X7 kullanmıştım. Onun tık sesi bana göre fazlaydı açıkçası. Sesi hakkında bi' fikrim yok, bu arada D&R de Vatan'a göre daha ucuz 2 mousede.
  • bu şimdi gaming mouse oluyorlarsa bizimkileri çöpe atak abi :D

• Bak arkadaşım seni ilgilendirmiyor şu an bu konu. Adam akıllı yazı yazacaksan yaz özellikle belirtiyorum orada ben hangisini tercih etmeliyim diye bir bildiğim var burada. Ha bir bildiğim var derken özelliklerine ve malzeme kalitesine demiyorum ikisininde. İkisi de vasat ürünler, biliyorum. Ama benim bir bildiğim var anladın mı? En kötüden en iyiye gitmek gibi düşün, aslında demek istediğim. Kendimi geliştirmek, en kötüsüyle en iyisi olmak. Anladın mı? Yoksa bende G 300 kullanıyorum. Ve biliyorum ne iyi ne kötü diye. Ya anladın sen ne demek istediğimi fazla uzatmayacağım.
  • Batın Teknik B kullanıcısına yanıt
    bak kardeşim sana anlatmak istediğim verdiğin linklerdeki mouse ler hani a4 tech in 5 liraya satılan kablolu optik mouse sinden bi farkı olmayan mouseler sana demek istediğim everest sadece skin ini değiştirip piyasaya normal mouse u gaming mouse diye satması g300 de giriş seviye bir gaming mouse tamam kimsenin bütcesine laf etmiyoruz ama ne biliyim alınmaz be abicim bu git a4 tech x7 ler fln al g300 al yada normal ergonomik bi mouse al yeter bunu almana gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Gaming laptop önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok kardeşim sen anlamadın ne demek istediğimi. Ya biliyorum diyorum Çin de 5 dolara üretildiğini ama dış görünüş ya anladın mı? Bir yere falan gittiğimde götürmek için. Yoksa Razer Abyssus 2014 Essential de alacağım İnşallah. Şimdi bayağı açıklayıcı oldu herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.