Şimdi Ara

hangi gtx 760?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

türkiye'deki fiyatların yüksekliği nedeniyle yeni alacağım sistem için yurtdışından ekran kartı getirtmeye karar verdim. ancak marka hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. aklımda iki markanın ürünü var. bağlantıları aşağıdaki gibi. sizce hangi kartı getirmek daha avantajlı olur?

Gigabyte GTX 760
    EVGA GeForce GTX760

seçeceğim ekran kartını kullanacağım sistem ise aşağıdaki gibi. bu parçaları Türkiye'den alacağım.

SEAGATE
    3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

AMD
    FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nm İşlemci

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA

ASUS
    M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0

CORSAIR
    8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram

yeni monitör almaya bütçem yok. bu nedenle aşağıdaki ürünü kullanmaya devam edeceğim
    http://www.lg.com/tr/monitor/lg-E2240S-PN

sistem hakkındaki önerilerinizi bekliyorum. özellikle ekran kartı markası hakkında. cevaplarınız için teşekkür ederim. iyi forumlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: independenceday

arkadaşlar herkese merhaba,

türkiye'deki fiyatların yüksekliği nedeniyle yeni alacağım sistem için yurtdışından ekran kartı getirtmeye karar verdim. ancak marka hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. aklımda iki markanın ürünü var. bağlantıları aşağıdaki gibi. sizce hangi kartı getirmek daha avantajlı olur?

Gigabyte GTX 760
    EVGA GeForce GTX760

seçeceğim ekran kartını kullanacağım sistem ise aşağıdaki gibi. bu parçaları Türkiye'den alacağım.

SEAGATE

AMD

CORSAIR

ASUS

CORSAIR

yeni monitör almaya bütçem yok. bu nedenle aşağıdaki ürünü kullanmaya devam edeceğim

sistem hakkındaki önerilerinizi bekliyorum. özellikle ekran kartı markası hakkında. cevaplarınız için teşekkür ederim. iyi forumlar!

760 a para verme boşuna 7950 al daha iyi 770 ten düşük nvidia alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Gigabyte GTX 760
    EVGA GeForce GTX760

SEAGATE

AMD

CORSAIR

ASUS

CORSAIR

merhaba @bjk__murat. cevabınız için teşekkürler. önerinizi dikkate alarak söylediğiniz ekran kartını biraz inceledim. gtx 760 oyunlarda azıcık da olsa daha performanslı görünüyor. nvidia'nın sürücü desteğinin daha iyi olduğunu duymuştum. bildiğim kadarıyla crysis 3 amd destekli bir oyun ancak aşağıdaki incelemede 760 daha iyi görünüyor. ben genel olarak oyun oynamak amacıyla alıyorum bu sistemi. sizce nvidia daha iyi olmaz mı?

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_760/14.html

http://www.legitreviews.com/amd-radeon-hd-7950-w-boost-versus-nvidia-geforce-gtx-760_2227/5

• quote:

merhaba @bjk__murat. cevabınız için teşekkürler. önerinizi dikkate alarak söylediğiniz ekran kartını biraz inceledim. gtx 760 oyunlarda azıcık da olsa daha performanslı görünüyor. nvidia'nın sürücü desteğinin daha iyi olduğunu duymuştum. bildiğim kadarıyla crysis 3 amd destekli bir oyun ancak aşağıdaki incelemede 760 daha iyi görünüyor. ben genel olarak oyun oynamak amacıyla alıyorum bu sistemi. sizce nvidia daha iyi olmaz mı?

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_760/14.html

http://www.legitreviews.com/amd-radeon-hd-7950-w-boost-versus-nvidia-geforce-gtx-760_2227/5

ben onla karşılaştırmıyorum sadece 760 a 800küsür tl vermek çok mantıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Gigabyte GTX 760
    EVGA GeForce GTX760

SEAGATE

AMD

CORSAIR

ASUS

CORSAIR

nvidia ekran kartı çok öneren birinden amd duymak iyi birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• independenceday kullanıcısına yanıt
    Eğer kararınız GTX 760 yönünde ise; tabiki EVGA.
  • Evga tabiki ama 7950 de tercih edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • size katılıyorum 800 tl'yi hakeden bir kart değil. bu yüzden ilk mesajımda belirttiğim gibi yurtdışından getireceğim 10 gün içinde. sanırım vergiler dahil edilince 550 tl civarında bir fiyata sahip. Amazon'da 7950 de aynı fiyata satılıyor. gtx 760 ve 7950 birbirlerine yakın kartlar. sizce sürücü güncellemesiyle 760 arayı daha fazla açabilir mi?

Amazon'da iki ürün de 260 dolara satıldığı için daha iyi olanı almak daha mantıklı görünüyor. evga markasının Türkiye'ye gelmediğini ancak daha iyi olduğunu forumda okumuştum. eğer performans ve kalite olarak daha iyiyse tercihimi evga'dan yana kullanmayı düşünüyorum.

@bjk__murat
    @R£DSTON£
    @gmyo31
  • quote:

size katılıyorum 800 tl'yi hakeden bir kart değil. bu yüzden ilk mesajımda belirttiğim gibi yurtdışından getireceğim 10 gün içinde. sanırım vergiler dahil edilince 550 tl civarında bir fiyata sahip. Amazon'da 7950 de aynı fiyata satılıyor. gtx 760 ve 7950 birbirlerine yakın kartlar. sizce sürücü güncellemesiyle 760 arayı daha fazla açabilir mi?

Amazon'da iki ürün de 260 dolara satıldığı için daha iyi olanı almak daha mantıklı görünüyor. evga markasının Türkiye'ye gelmediğini ancak daha iyi olduğunu forumda okumuştum. eğer performans ve kalite olarak daha iyiyse tercihimi evga'dan yana kullanmayı düşünüyorum.

@bjk__murat
    @R£DSTON£
    @gmyo31

aynı paraysa al 760 evga yı

Tabiki, EVGA daha iyidir, hatta en iyisidir.

Bu arada fiyat o kadar uygun mu ? Gerçekten şok fiyat, herşey dahil ise ?

Bendemi getirsem ne yapsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 18 Ağustos 2013; 18:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Amazon'da evga 760 280 dolar, gigabyte 760 ise 260 dolar. ancak üzerilerine yüzde 10 vergi eklemek gerekiyor diye biliyorum. sanırım kargo ücretsiz. yurtdışıdan getirme imkanınız varsa getirmelisiniz bence. Türkiye'de gigabyte'ın 760 modeli 800 lira civarında satılıyor ne yazık ki.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti/gigabyte-nvidia-kepler-gtx760-windforce-3x-2gb-ddr5-256bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n760oc-2gd.html

Anlıyorum, ben 4 GB' lık modellerinden bir düzenek düşünüyordum.

Ama, 2 GB olan modelide herşey dahil, 550 TL' ye gelmez diye düşünüyorum ? Daha fazla olması gerekir.
  • quote:

quote:

Amazon'da evga 760 280 dolar, gigabyte 760 ise 260 dolar. ancak üzerilerine yüzde 10 vergi eklemek gerekiyor diye biliyorum. sanırım kargo ücretsiz. yurtdışıdan getirme imkanınız varsa getirmelisiniz bence. Türkiye'de gigabyte'ın 760 modeli 800 lira civarında satılıyor ne yazık ki.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti/gigabyte-nvidia-kepler-gtx760-windforce-3x-2gb-ddr5-256bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n760oc-2gd.html

yeni gümrük tasarısı ile çok şey değişti 75 doların üstündeki herşey vergiye tabidir ve vergi %20dir ancak ve ancak bazı yetkili kuruluşlardan kişisel kullanımdır belgesi almanız lazım ki buraya 100 tl gibi bir para veriyorsunuz bence almadan önce kesinlikle ve kesinlikle bir gümrük bürosuna veya gümrükten bi tanıdığınız birisi varsa gümrük memuruna sorun. size en net bilgiyi onlar vericektir. ucuza alıcam derken daha pahallıya gelmesin

• quote:

Anlıyorum, ben 4 GB' lık modellerinden bir düzenek düşünüyordum.

Ama, 2 GB olan modelide herşey dahil, 550 TL' ye gelmez diye düşünüyorum ? Daha fazla olması gerekir.

gigabyte olan modeli alırsam 556 liraya geliyor. evga ise 600 liraya. aradaki fiyat farkına değer sanırım. ikisi arasında tercih yapacağım. amazon'da kargo ücretsiz yazıyor ancak Amerika'daki arkadaşımla konuşacağım ayrıntıları.
    @R£DSTON£

ürünü amerikadan gelen bir arkadaşım yanında getirecek benim için. yani kargoyla ülkeye getirmeyeceğim. zaten bildiğim kadarıyla amazon Türkiye'ye ürün gönderimi yapmıyor. yolcu yanında ürün getirirken vergi ödemiyoruz sanırım. öyle değil mi?
    @MortredRyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi independenceday -- 18 Ağustos 2013; 19:20:21 >

• EVGA iyidir
    Evet, fiyat farkı o kadar az ise; seçim tabiki EVGA.
    arkadaşım sen pek takılma bu mevzulara gtx 760 gayet iyi orta üst seviye bir karttır. nvidia'ya güveniyorsan 760 varken 7950 alınmaz.
    yurt içinden alıcaksan, asus directCUII alabilirsin malzeme kalitesi çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisMortis -- 18 Ağustos 2013; 20:40:37 >
  • yorumun için teşekkürler. eğer herhangi bir sorun çıkmazsa 760 alacağım. yurtdışı fiyatları oldukça makul.
  • yurtdışı evga :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.