Şimdi Ara

Hangi halı markasını tercih edelim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
263.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buradan astragan mesela model olarak ve marka olarak yeni bir ürün yün halı ve kalitelidir,fiyat konusunda diğer karşılaştırdığınız halılarla akrilik veya polipropilen(naylon) yüksek görünsede yardımcı olurum iyi! klasik desen kaliteli halı da ise terciğim gümüşsuyu özlem serisi marka konusunda siz beğendiğiniz modeli yazarsanız o konuda bilgilerimi seve seve paylaşırım arkadaşlar.
  • Mrb. Sn. tigerson peki benim tercihim hakkında yorum yapabilir misiniz? Sizce iyimi tercih ve ödenen ücret?
    quote:

Orjinalden alıntı: hakanoztuna06

Ben daha 5 gün önce koyunlu ekol aldım. 4,81 m2 'lik iki adetaldım. 575 TL verdim. Önemli olduğunu belirttikleri ilmek sıklığı 940,000 bu halının yeterli bence. Araştırmak lazım her zaman en pahalısı en iyisi olmayabiliyor. Saygılar.
  • Saray ve Kaşmir Kolay kolay iz bırakmıyor.
  • Mrb öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın,bu fiyata yün olamaz benim bildiğim 59-60 tl ye geliyor fiyat olarak,ilmek sıklığı tabi önemlidir hav yüksekliğine bağlı olarak uzun ömürlü olması yatmaması için fakat önemli olan asıl iplik tir.En iyi halı sizin beğenip aldığınız halıdır bence,çünkü %100 yün olup olmadığını veya oranını fabrika harici tarafsız yapabilecek kurum veya bir labaratuvar yok malesef ülkemizde. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Bu royal makasinin antibakteriyel halisi çıkmış. Fiyati ne kadardir acaba bilen varmi?

m2 si 90 tl civarında,model-desen olarak beğenmediyseniz bence o fiyata yün bir halı alın daha rahat kullanırsınız
  • Çok tşk ederim. Sonuçta kiracıyız ve memuruz amaç bütçemizin elverdiği orta sınıf kullanışlı bir halı almaktı. Genellikle en iyi kalite en iyi bütçelerle oluyor. İnşallah memnun kalırız kullanmaya başlayınca. İyi günler dilerim, Saygılar..
    quote:

Orjinalden alıntı: tigerson

Mrb öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın,bu fiyata yün olamaz benim bildiğim 59-60 tl ye geliyor fiyat olarak,ilmek sıklığı tabi önemlidir hav yüksekliğine bağlı olarak uzun ömürlü olması yatmaması için fakat önemli olan asıl iplik tir.En iyi halı sizin beğenip aldığınız halıdır bence,çünkü %100 yün olup olmadığını veya oranını fabrika harici tarafsız yapabilecek kurum veya bir labaratuvar yok malesef ülkemizde. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle saygılar.

• bende halı almak üzereyim jonu hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yorum beklerim.Fiyat uygunluk kalite olarak.
  • Kimse yoğurt'um ekşi demez. Herkes Kgr 10 Tl lik iplikten 100 Tl lik MAKİNA halı fiyatı çeker sonra seri sonu defolu der %50 hatta %70 lere varan indirimle malını sattırır. tigerson dediği gibi beğendiğiniz halı sizin için iyidir.
  • Royal Halı'nın 3 boyutlu modelleri çok güzel.
  • Saray, Merinos, Dinarsu bu 3 markayı da kullanıyoruz.Tavsiye ederim. Nepal tarzı halılara bakın derim.Yün oranı fazla ve kolay kolay ezilmiyor.Ne kadar bütçe ayırdınız bilmiyorum ama halılarım yıllarca ilk günkü gibi ezilmeden kalsın istiyorsanız,naylon oranı yüksek olanlardan uzak durun, ilmek sayısı sık (metrekarede 800000 ve üzeri) ve hav yüksekliği biraz uzunlara bakın.
  • shaggy tarzı halılar polipropilen yani şu bildiğimiz pet şişelerden ipliği yapılan naylon halilar çok kısa sürede deforme olur ilk günkü görünümü gittiğinde yüzüne bakılacak yanı kalmaz kolay leke tutar ve zor temizlenir para tuzağı moda olsada,birde arkadaşlar iyi pazarlık yapın halıdaki kâr düşündüğünüzden daha iyidir!!! Selam verseniz %20 kredi kartına indirim yaparlar zaten,alışverişlerde inatcı,ısrarlı ve araştırmacı olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

shaggy tarzı halılar polipropilen yani şu bildiğimiz pet şişelerden ipliği yapılan naylon halilar çok kısa sürede deforme olur ilk günkü görünümü gittiğinde yüzüne bakılacak yanı kalmaz kolay leke tutar ve zor temizlenir para tuzağı moda olsada,birde arkadaşlar iyi pazarlık yapın halıdaki kâr düşündüğünüzden daha iyidir!!! Selam verseniz %20 kredi kartına indirim yaparlar zaten,alışverişlerde inatcı,ısrarlı ve araştırmacı olun...

Kalabalık aileler için yolluk için hangi özellikteki halı çeşitlerini tavsiye edersiniz
  • mrb, şuan nepal tarzı dediğimiz antep halılar güzel fakat geneli açık renk,size uygun olan dilediğiniz markada arkilik(yapayyün) oranı yüksek ortalama hav ilmek oranına sahip yolluklar uygun diyebilirim.
  • quote:

mrb, şuan nepal tarzı dediğimiz antep halılar güzel fakat geneli açık renk,size uygun olan dilediğiniz markada arkilik(yapayyün) oranı yüksek ortalama hav ilmek oranına sahip yolluklar uygun diyebilirim.

Şimdi şu hav ve ilmek yüksekliğine takıldım uzun ömürlü olması için bu iki ayrıntının asgarisi ne olmalı
  • Metrekareye hav yüksekliği 6-10 mm arası ve ilmek sayısıda 250.000 in üzerine ne kadar çıkılırsa iyidir.

edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerson -- 22 Eylül 2010; 13:36:31 >
  • quote:

Metrekareye hav yüksekliği 6-10 mm arası ve ilmek sayısıda 250.000 in üzerine ne kadar çıkılırsa iyidir.

edit:imlâ

• en sağlıklı halı hangısıdır acaba.yani yün mu,pamuk mu..naylonsuz halı yokmu hiç.yuzde yuz yunlu yokmu.yun halılar kaygan oluyor herhalde.bende köyde keçi ve koyun yununde orulmus bır halı var ama ince orulmuş ama saglıklı. pıyasa naylon halıyla dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sentetik iplik karisimli halilar sekil vermesi kolay, uretimi daha uygun ve hizli oluyor. Aslinda oyle insana zarar filan vermez. Ancak uzun sureli kullanmak icin alindigi icin halilar, sentetik almamakta fayda var.

Ama iki uc senede bir evimi degistirmek isterim derseniz, daha guzel modelleri sentetik dokumali halilarda bulmak mumkun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.