Şimdi Ara

Hangi Harf Kaç np de Gelio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar np mizin arttığı zaman ismimizin önüne harfler
    gelio K,S,M gibi bu harfler veya amblemler
    kaç np lerde gelio bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• lütfen sallıo demetin tahmin yürütüorum sanırım s aralarında en küçükleri(small)
    m ortanca :P (medium)
    k en büyükleri ((knight)bunu tahminetmemin nedeni mesela büyük clanlarda clan üyelerinde bakmak istediğinizde clan yazısı deil knight yazısı cıkıo)
    yanlızca tahmin hatam varsa düzeltin!!
  • K en küçüğü olması gerek 15k da gelio heralde.S serverdeki nation liderlerinde ve lider clanlarında oluyo.Mesela bizde Rebelde20 de 2 tane S vardı...
  • En küçük K yanlış bilmiosam 22k np ydi sonra M kaç olduunu bilmiom
    40k olabilir sonra S 65k felan olabiir. Bi kaç tane daha var onları hiç bilmiom.
  • bigunde kastıgın np sayisi diger gunlere oranla eger daha fazlaysa o simgeler cikior diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekantbilite

Arkadaşlar np mizin arttığı zaman ismimizin önüne harfler
    gelio K,S,M gibi bu harfler veya amblemler
    kaç np lerde gelio bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Bunu YeDiKuLeLi'ye sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeZa Vs KaJmEr

hadi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
  • Arkadaşlar günlük yaptıpğınız Np ye göre değişiyor ve çok çeşidi vardır saymakla bitmez sadece şunu söyluyorum günde yaptığın 5k (5000) np de K harfi sonrak diğer 5 k larde diğer harfler çıkıyor. en son S çıkyo ama onun da ilerisi olacilir S günde 50k kasanda felan çıkıyo olabilir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddfdefdw -- 18 Kasım 2005, 16:54:41 >
  • Ben 2 saatte karus invade de 5k np yapmıştım, ertesi sabah kırmızı renk nazi işareti gibi birşey gelmişti, 1k da fln sanırım K geliyor
  • toplam np ile ilgili deil simgeler,sağ taraftaki np ile ilgili 45615/14522 , arkadaş 8500/8000 gibi bişi yapmıştı onda K çıktı, benim rogue de 35k var şu anda ama hala simge yok, np kasma hızınızla ilgili o :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.