Şimdi Ara

HANGİ HARİCİ DİSK DAHA İYİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HANGİ HARİCİ DİSKİ ( USB BELLEĞžİ ) ÖNERİRSİNİZ ?

Western Digital markalı harici diski mi ?
    Seagate markalı harici diski mi ?
    Sony markalı harici diski mi ?
    Toshiba markalı harici diski mi ?
    Yoksa - Samsung markalı harici diski mi ?

BAŞKA SİTELERDEN ÖОRENDİОİM BİLGİLER;

Seagate - Önerilmedi - Sıkıntı yaşayabilirsin gibisinden yorumlarla kötülenmiş ve önerilmemiş.
    Western Digital - Önerildi - Çok beğenilmiş ve önerilmiş.
    Sony, Toshiba ve Samsung'a bakmadım.

Kendinizde marka ekleyebilirsiniz.
    Bu arada markayı önerdikten sonra önerdiğiniz markadan birkaç model önerirseniz ve önerdiğiniz markayı kullanıp kullanmadığınızı belirtirseniz sevinirim.

• Wd my passport serisi.
    Elements'ler sorun çıkarabiliyor. Seagate'ler de daha ucuz ama eski serileri problemliydi. Son durumu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Wd my passport serisi.
    Elements'ler sorun çıkarabiliyor. Seagate'ler de daha ucuz ama eski serileri problemliydi. Son durumu bilmiyorum.

Sağol cabriolet1981 ;

Western Digital'in My Passport güzelmiş ama My Passport Ultra'da varmış.
    Bu modelin tek bir yanı can sıkıyor.
    Can sıkan yanı diğer modellerine göre fiyat bazında (60 TL kadar ) farklı olmasıdır.

Benim bulduğum kadarıyla resmi bu :

• quote:

Orijinalden alıntı: GençAkıl

quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Wd my passport serisi.

Sağol cabriolet1981 ;

Western Digital'in My Passport güzelmiş ama My Passport Ultra'da varmış.
    Bu modelin tek bir yanı can sıkıyor.
    Can sıkan yanı diğer modellerine göre fiyat bazında (60 TL kadar ) farklı olmasıdır.

Benim bulduğum kadarıyla resmi bu :
    Western Digital markalı harici disk.

• GençAkıl G kullanıcısına yanıt
    Yeni belleklerde kolay kolay sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum,tasarım,büyüklük ve hızı önemli bence.Ve bunu wd ultra beyaz bu konuda başarılı bugün almayı planlıyorum 195 liraya mal ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkimse

Yeni belleklerde kolay kolay sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum,tasarım,büyüklük ve hızı önemli bence.Ve bunu wd ultra beyaz bu konuda başarılı bugün almayı planlıyorum 195 liraya mal ediyorum.
    Tabii ki önceligin WD olmalı adamlar bu işi biliyor.
  • usb 3.0 özelliği olsun bi de bilindik markalardan alın

seegate, wd, samsung toshiba
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-25-1tb-elements-usb30-usb20-tasinabilir-disk.html öncelik wd olmalı
  • Seagate markalı harici diski
  • Silicon Power 1TB 2.5" USB 3.0 Armor A60 External Disk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2270

Silicon Power 1TB 2.5" USB 3.0 Armor A60 External Disk
    verbatim'in her modelini öneririm. wd ve türevlerinden daha kaliteli ve daha hızlı...
  • quote:

Tam isabet olmuş, Ultra değilde sahiden password benim ilgimi çekti ama dediğim gibi fiyat bazında farklılıklar var.
    Bu arada hala almadım.
    Ben kullanıyorum ultra olanı 30 tl çek ve 10 tl worldpuan ( 150 tl üzeri taksitli alıma 10 tl puan hala geçerli 31 ocak son vakıfbank) ile aldım baya uyguna geldi,tavsiye ederim çok ufak sanki 2,5 inç hdd var gibi,kutuyu iyi yapmışlar.
  • quote:

Ben kullanıyorum ultra olanı 30 tl çek ve 10 tl worldpuan ( 150 tl üzeri taksitli alıma 10 tl puan hala geçerli 31 ocak son vakıfbank) ile aldım baya uyguna geldi,tavsiye ederim çok ufak sanki 2,5 inç hdd var gibi,kutuyu iyi yapmışlar.
    Elimde toshiba-wd nin diskleri var hepsinden memnunum şu anlık , bu ikisinden birisini tercih etmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

Elimde toshiba-wd nin diskleri var hepsinden memnunum şu anlık , bu ikisinden birisini tercih etmenizi öneririm.

Alıntıları Göster
    Ben de ucuz old için SEAGATE 2 TB aldım bugun
    notebooka takacağım, şu anda kopylama yapıyor

Harici diskler neden dahiliden daha ucuz, anlamış değilim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Ben de ucuz old için SEAGATE 2 TB aldım bugun
    notebooka takacağım, şu anda kopylama yapıyor

Harici diskler neden dahiliden daha ucuz, anlamış değilim,

Alıntıları Göster
    son 2 yıllık dönemde 2 tane wd passport bozdum. iki ürünüde aktif olarak kullanıyordum. birgün akşam çıkardım bilgisayardan ertesi sabah taktım çalışmıyor. hiç düşürmedim hiç darbe almadı, kontrolsüz çıkarmadım ama maalesef bozuldu.... hardiskin bozulmasından ziyade içindeki verilerin gittiğine yanıyorum. artık samsung t1 kullanıyorum. hiçbir sıkıntı yaşamadım. aktif olarak sürekli yanınızda taşıyacaksanız ve çalışmalarınızı hdd üzerinden yürütecekseniz eğer hdd'leri tavsiye etmiyorum. gerekirse kutu alın ve ssd ile işinizi görün..
    elimde bir adet daha wd hdd var..gözüm gibi bakıyorum :) mümkün olduğunca taşımıyorum ve sadece yedekleme yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

son 2 yıllık dönemde 2 tane wd passport bozdum. iki ürünüde aktif olarak kullanıyordum. birgün akşam çıkardım bilgisayardan ertesi sabah taktım çalışmıyor. hiç düşürmedim hiç darbe almadı, kontrolsüz çıkarmadım ama maalesef bozuldu.... hardiskin bozulmasından ziyade içindeki verilerin gittiğine yanıyorum. artık samsung t1 kullanıyorum. hiçbir sıkıntı yaşamadım. aktif olarak sürekli yanınızda taşıyacaksanız ve çalışmalarınızı hdd üzerinden yürütecekseniz eğer hdd'leri tavsiye etmiyorum. gerekirse kutu alın ve ssd ile işinizi görün..
    elimde bir adet daha wd hdd var..gözüm gibi bakıyorum :) mümkün olduğunca taşımıyorum ve sadece yedekleme yapıyorum.

Her cihaz bozulabilir , neticede kul yapısı. HDD işinde bütçe ayırmak, araştırmak yetmiyor maalesef. Bende zamanında bir disk bozulması sonucu çok önemli hatıralar içeren fotoğraf ve videolarımı kaybettim. Mesleki dökümanlarımı kaybettim. O gün bugündür kaybetmeyi göze alamayacağım verilerimi EN AZ 2 HDD de ve mümkünse DVD de yedekliyorum.

Bu arada 12 tane kadar en az 1 en fazla 4 tb WD marka disk kullanıyorum. Genelde WD almayı tercih ediyorum. Ama elimde Samsung, Seagate ve Kingston HDD ler de bulunmakta. Tek sorun yaşatan Seagate oldu , o da yetti zaten yukarıda bahsettiğim gibi.

İnşallah tekrar bir veri kaybı göstermez yaradan =)

• quote:

Orijinalden alıntı: T1ME

quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

Her cihaz bozulabilir , neticede kul yapısı. HDD işinde bütçe ayırmak, araştırmak yetmiyor maalesef. Bende zamanında bir disk bozulması sonucu çok önemli hatıralar içeren fotoğraf ve videolarımı kaybettim. Mesleki dökümanlarımı kaybettim. O gün bugündür kaybetmeyi göze alamayacağım verilerimi EN AZ 2 HDD de ve mümkünse DVD de yedekliyorum.

Bu arada 12 tane kadar en az 1 en fazla 4 tb WD marka disk kullanıyorum. Genelde WD almayı tercih ediyorum. Ama elimde Samsung, Seagate ve Kingston HDD ler de bulunmakta. Tek sorun yaşatan Seagate oldu , o da yetti zaten yukarıda bahsettiğim gibi.

İnşallah tekrar bir veri kaybı göstermez yaradan =)

Alıntıları Göster
    marka olarak WD en iyisidir . Sektör lideridir Çin"de üretim yapmaz

• Samsung harici diskler iyidir.Kalitelidir.http://www.hermarkabizde.com/1tb-samsung-2.5-usb3.0-m3-hx-m101tcb-g-siyah-tr-2.html burdan bakabilirsin Fiyatıda suan düşmüş arkadaşım burdan aldı memnun kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardailmene

Samsung harici diskler iyidir.Kalitelidir.http://www.hermarkabizde.com/1tb-samsung-2.5-usb3.0-m3-hx-m101tcb-g-siyah-tr-2.html burdan bakabilirsin Fiyatıda suan düşmüş arkadaşım burdan aldı memnun kullanıyor.
    Seagate ve samsung ta sorun yaşadım, garantiyle maddi kayıp olmuyor ama veriler gidiyor,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.