Şimdi Ara

Hangi HAYVAN daha GÜÇLÜ!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün bir arkadaşla görüştüm o bana kurt u 30 lwl yaparsan 30 lwl ayıdan daha güçlü olacağını söyledi. Başka biride hepsi aynı lwl da oluncxa güçlerinin aynı olacağını söyledi .

Şimdi bana biri aynı lwl lı olan hayvanlardan hangisinin daha güçlü olacağnı söyler mi yani hangi hayvan en GÜÇLÜ!!! LWL LARI AYNI OLDUĞUNU FARZ EDELİM.

• KURT-TIGIR-KARTAL-AYI DIYE SIRALANIR (BANA GORE):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet09

KURT-TIGIR-KARTAL-AYI DIYE SIRALANIR (BANA GORE):)
    bu güçlüden güçsüze mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorddeath

bu güçlüden güçsüze mi

Alıntıları Göster
    Oyundaki en güçlü pet tabikide white tigerdir. Ayrica white tiger lvl 100 olunca size yardim etmek icin alan büyüleri kullanmaya başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Oyundaki en güçlü pet tabikide white tigerdir. Ayrica white tiger lvl 100 olunca size yardim etmek icin alan büyüleri kullanmaya başlar

Alıntıları Göster
    100 olunca kartal fılan da alan skıllı kullanıyo sanırsam butun petler 100 olunca alan kullanabılıyo
  • quote:

100 olunca kartal fılan da alan skıllı kullanıyo sanırsam butun petler 100 olunca alan kullanabılıyo

Alıntıları Göster
    ben 30 lwl ım sizce şu an ne kullanayim ya ni 30 lwl ve daha sonrasındaki level larda ne kullanayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

Ayni sey digerleri icin de gecerli... Ama en guclu hayvan ittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroOfWorld

quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

Ayni sey digerleri icin de gecerli... Ama en guclu hayvan ittir.

Alıntıları Göster
    Tartısılcak konu bence de kartal en guclu!!

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizadam

Tartısılcak konu bence de kartal en guclu!!

Alıntıları Göster
    serıkatıl ben CoNsTaNTİN3 sen hıc kıllerofshaos gırmıyonmu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    lwl i 100 olan bütün petler alan skill i kullanır.Ama tigeri can fazlalığı ve daha fazla dmg power e sahip olması nedeniyle daha güçlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Buzz

lwl i 100 olan bütün petler alan skill i kullanır.Ama tigeri can fazlalığı ve daha fazla dmg power e sahip olması nedeniyle daha güçlüdür.

Alıntıları Göster
    Bende sana katılıyorum ama bazıları köpeklerin daha güçlü oluğunu söylüyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet09

Sildim ben onu wariorlar cok ezikmis. Oynayamadim onunla...

quote:

Orjinalden alıntı: lorddeath

Bahsettigin bazilarina inanmiyorsan oyunun resmi sitesine goz atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroOfWorld -- 23 Temmuz 2007; 0:30:20 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet09

Sildim ben onu wariorlar cok ezikmis. Oynayamadim onunla...

quote:

Bahsettigin bazilarina inanmiyorsan oyunun resmi sitesine goz atabilirsin.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım resmi sitesinde sadece canları var o hayvanın güçlü veya güçsüz olduğuna dağir hiçbir bilgi verilmemiş.

• quote:

Arkadaşım resmi sitesinde sadece canları var o hayvanın güçlü veya güçsüz olduğuna dağir hiçbir bilgi verilmemiş.

Alıntıları Göster
    quote:

Hp nin cok olmasi str nin cok oldugu anlamina gelir. Str nin cok olmasi attack in cok oldugu anlamina gelir. Digerlerine deyinirsek wolf un int i tiger dan fazladir bu da 100 lvl de skill attack ve def acisindan daha guclu oldugunu gosterir. Ama kaplanin dexi daha coktur. Savaslarda kullanacagin bir pet icin en uygunu kurt ya da kartaldir.

• quote:

quote:

Hp nin cok olmasi str nin cok oldugu anlamina gelir. Str nin cok olmasi attack in cok oldugu anlamina gelir. Digerlerine deyinirsek wolf un int i tiger dan fazladir bu da 100 lvl de skill attack ve def acisindan daha guclu oldugunu gosterir. Ama kaplanin dexi daha coktur. Savaslarda kullanacagin bir pet icin en uygunu kurt ya da kartaldir.

Alıntıları Göster
    heroofworld ilk defa sana katılıorm

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizadam

heroofworld ilk defa sana katılıorm

Alıntıları Göster
    Gerçekten çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim kararım kesinleşti ve şüpelerimde yok oldu.

• quote:

Gerçekten çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim kararım kesinleşti ve şüpelerimde yok oldu.

Alıntıları Göster
    Oyunda karşı tarafın hayvanını kendi karakterinle nasıl kesiyosun. Benim hayvanımı kesip duruyolar.

• quote:

Oyunda karşı tarafın hayvanını kendi karakterinle nasıl kesiyosun. Benim hayvanımı kesip duruyolar.

Alıntıları Göster
    quote:

evet bunun olduğunu duymuştum.Bildiğime göre sadece bot kullananlar bunu yapabiliyorlar yani isteyerek değil.Tabi doğruluğundan emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Buzz

quote:

evet bunun olduğunu duymuştum.Bildiğime göre sadece bot kullananlar bunu yapabiliyorlar yani isteyerek değil.Tabi doğruluğundan emin değilim

Alıntıları Göster
    PvP ac ve defend moduna gecir istedigin kisinin hayvanini sec, hayvanin saldiracaktir.

• quote:

PvP ac ve defend moduna gecir istedigin kisinin hayvanini sec, hayvanin saldiracaktir.

Alıntıları Göster
    AGALAR SİZ HANGİ OYUNDAN BAHSEDİYORSUNUZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.