Şimdi Ara

hangi hostingi önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler yorumlarınızı bekliyorum. Şimdi ben asp.net de 12 sayfalık bir site hazırladım. sitenin bir de veritabanı var. onu da sql server 2012 de yaptım. bu siteyi barındırmak için hosting arıyorum fakat nasıl bi hosting almalıyım bilmiyorum. biraz araştırdım güvenlik açısından linux tabanlı diyorlar destekleme açısından da windows diyorlar. ben pek bişey anlayamadım. sizden nasıl bir hosting almalıyım özellikleri nasıl olmalı. kullanıcılar girdiğinde site kasmamalı. güvenlikli olmalı. bir de hangi hosting firmaları güvenilir ? hadi beyler yorumları alalımm

• Farzedelim ki gunde siteye 1 milyon kisi girsin oyle bi hosting ariyorum kasmayacak ve rahat olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immajeste

evet beyler yorumlarınızı bekliyorum. Şimdi ben asp.net de 12 sayfalık bir site hazırladım. sitenin bir de veritabanı var. onu da sql server 2012 de yaptım. bu siteyi barındırmak için hosting arıyorum fakat nasıl bi hosting almalıyım bilmiyorum. biraz araştırdım güvenlik açısından linux tabanlı diyorlar destekleme açısından da windows diyorlar. ben pek bişey anlayamadım. sizden nasıl bir hosting almalıyım özellikleri nasıl olmalı. kullanıcılar girdiğinde site kasmamalı. güvenlikli olmalı. bir de hangi hosting firmaları güvenilir ? hadi beyler yorumları alalımm

Merhabalar;

Bahsi geçen sitenizi Linux altyapısında barındıramazsınız, altyapı uyumsuzluğu mevcuttur. Windows Hosting hizmeti almanız gerekmektedir. ProIrc olarak sunucunun güvenliğini saülamaktayız fakat asıl sorunlar web sitesi kaynaklı güvenlik sorunlarıdır. Hosting sağlayıcısı olarak kişilerin sitelerinden kaynaklı güvenlik açıklarına müdahele etmemekteyiz.

Hosting hizmetleri paylaşımlı sistemlerdir. Web sitenizdeki kodlarda sorun olmaması halinde web sitenizin kasma durumu sözkonusu olmayacaktır. Ancak, bir sonraki yorumunuzda yer alan 1 milyon kullanıcı girişi için hosting hizmetleri izin vermeyecektir. CPU ve RAM limitlerini aşacak ve siteniz suspend edilecektir. Butip siteler için dedicated sunucu çözümleri önerilecektir.

Web sitemizden hosting hizmet detaylarımıza gözatabilirsiniz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Suan normal hostingler isimi gormez mi demek istedigin bu mudur proirc normalden kastim dedicated degil normal su yillik 300 500 dolarlik bide su suspend nedir host firmasi benim sistemimi mi banlayacak o anlama mi geliyor ?

• Merhaba

15 TL den başlayan windows ve linux hosting paketleri ilehttp://www.ozkula.com/index.html incelemenizi öneririm
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    şimdi kardeşim baktım biraz araştırma yaptım ama pek bişi anlamadım siz bana hangi paketi onerirsiniz dediğim şartlarda pek anlamıyorum bu hosting işinden diğer normal hostingler işimi görmez mi ?
  • quote:

Suan normal hostingler isimi gormez mi demek istedigin bu mudur proirc normalden kastim dedicated degil normal su yillik 300 500 dolarlik bide su suspend nedir host firmasi benim sistemimi mi banlayacak o anlama mi geliyor ?

Merhabalar;

Biz o bilgileri öğrenmeniz açısında vermiş bulunuyoruz. Başlangıçta hosting hizmetleri ihtiyaçlarınızı karşılayacaklardır. Windows hosting hizmeti almanızı önermekteyiz.

Hosting hizmetleri yıllık 300-500 dolardan ziyade daha uygun fiyatlıdır. Tarafımızın sağladığı hizmet çerçevesinde Limitsiz Linux ve Limitsiz Windows Hosting hizmeti yıllık 58.80 TL'dir. Başlangıçta ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Hosting hizmetlerinde bazı limitler mevcuttur, bu limitleri aşarsanız sistem tarafından siteniz suspend edilir yani bir süre kapatılır. Bu süreçte konuyla alakalı size bilgi verilir ve gerekli önerilerde bulunulur.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• bu site den almanı tavsiye ederim kulanışlı ve indirimli tıkla
  • Bu hostinger pek saglikli gorunmuyo kardes ya bazi yerlerde cok kotulemisler sevmedm ayrica diger arkadaslarin dedigine gore isimi gormez o benim

• quote:

Bu hostinger pek saglikli gorunmuyo kardes ya bazi yerlerde cok kotulemisler sevmedm ayrica diger arkadaslarin dedigine gore isimi gormez o benim

Merhaba Başlangıç Olarakwww.hosttr.in deki ücretsiz windows hostingi test edebilirsiniz
  • Tesekkurler arkadaslar onerilerinizi degerlendiricem

• kayıtsız şartsız godaddy kesinlikle ve bu konuda çok geniş çaplı yardım edebilirim
  • immajeste kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Maalesef bazı yorumlarda çeşitli rivayetler ve efsanelerden bahsediliyor. :) Eğer servislerimiz hakkında bir sorunuz olursa veya danışmak istediğiniz herhangi bir şey, bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Hostinger Forum: http://www.hostinger.web.tr/forum
    Hostinger Facebook: https://www.facebook.com/Hostinger.web.tr/
    Hostinger İletişim: http://www.hostinger.web.tr/iletisim

• Biaweb.net firmasını öneririm, kurumsal firmalara yönelik SSD diskli storage'lerde barınan hosting sağlıyorlar, ve 24 saat telefon desteği sağlıyorlar. bir bakın derim.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.