Şimdi Ara

Hangi i5 işlemci ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1500 tl civarında bi kasa toplamak istiyorum işlemci markası olarak İntel'e karar verdim ve i5 serisinden hangisini almalıyım ve bu işlemciye hangi anakartı öneriyorsunuz??
    Şimdiden teşekkürler

• 1500 tl ye i5 sistem olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500tl civarında dedim zaten tam o rakam olması gerekmiyor dostum ✌️😎
  • düşünülebilir
     Hangi i5 işlemci ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

düşünülebilir
     Hangi i5 işlemci ??

Ekran kartı sapphire 260x e çekilir kasa powerda thermaltake versa ii 500w yada muadili bişey yapılır fiyat rahatlar 1700tl çoksa arkadaş için performans olarakta abartı kayıp yaşamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

düşünülebilir
     Hangi i5 işlemci ??

Ekran kartı sapphire 260x e çekilir kasa powerda thermaltake versa ii 500w yada muadili bişey yapılır fiyat rahatlar 1700tl çoksa arkadaş için performans olarakta abartı kayıp yaşamaz

arkadaş i5 istiyor. aslında fx-6300 ile daha iyi ekran kartı olan bir sistem toplanabilir bu bütçeyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

düşünülebilir
     Hangi i5 işlemci ??

arkadaş i5 istiyor. aslında fx-6300 ile daha iyi ekran kartı olan bir sistem toplanabilir bu bütçeyle

Senin istediğin sistem üzerinde oynama yaptm dostm zaten hepsi aynı sadece ekran kartı 260x e düşer kasada 500w basit bir modele düşer :)

Fx6300 le o fiyada r9 270 li sistem toplanır ama olsun ileride ekran kartı günceller kullanır yine büyük kayıp değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında arkadaşın yaptığı güzel olmuş
    Yani o rakama zorlayabilirim ama benim asıl anlamadığım bu i5 işlemcilerden hangisini tercih etmeliyim ve 1150 dışındaki diğer 4 haneli rakamın anlamı ne mesela ghz olarak aynı olup numarası farklı olan modellerden hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Güncel
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.