Şimdi Ara

Hangi internet paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni eve tasindim ve internet baglacagim ancak sorun su ki adsl, vdsl hizmeti yok yanlizca fiber var.
    Uydu net, turk net ve netspeed bolgede hizmet veremiyor olsa onlardan birini tercih edecektim.
    Sanirim telekom ve superonline harici alternatifim yok.
    Evde tek yasiyorum ve sabah 7 aksam 4 isteyim cok yogun kullanmayacagim
    Bildiginiz onerdiginiz paket isimlerini yazarak bana yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk Telekom 24 mbps 35 gb tarife 57 lira ona geçebilirsin

35 gb kotadan sonra hızin 8 mbps ye düşer

Ya da benim için hız çok önemli değil diyorsan 30 liraya 4 mbps tarife var. Akn sonrası hızı 3 mbps ye düşüyor.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Vodafone fibermax tarifesini gordum ve basvurumu yaptim

100mbit hiz 100gb akn

Ilk 6 ay 39.9 sonraki 6 ay 79.9

Toplam hesapta aylik 60 tl ye takavvul etmekte

Taahhut suresi de 12 ay.

• Onun için Vodafone fiber alt yapısi olması gerekli.

Ya da superonline fiber alt yapısını Vodafone a paylaşıma açtığın bir lokasyonda oturman gerekiyor.

Bir de Vodafone fibermax konusunu okumani tavsiye ederim bu şartları sağlıyorsan bile

• Bir de çok yoğun kullanmayan biri için 100 mbps fazla bir hız değil mi

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Konustum vodafone ile fiber alt yapisi binayi destekliyor yani bu paketten faydalanabiliyorum.

Evet gunluk 5-6 saati gecmeyecek belki hafta ici ancak 20mbit ten daha dusuk bi hiz da sorun artik rahat rahat video izletip download yapabilmem gerek. Normal sartlarda 16-20 mbit hizlarin 50-60 lira oldugunu dusunursek bu paket fiyat olarak cok mantikli geldi bana.

Ayrica fiyata modem vs de dahil ben taahhut olayini hic sevmiyorum hizmet verse netspeed veya turknet tercih edicektim bu sebepten diger firmalar 2 yil taahhut istiyor bu pakette 12 ay ve musteri temsilcisi ilerde baska bir adrese tasanir ve bulundugunuz bolgede fiber alt yapi olmazsa ceza odemeden sonlandirabilirsiniz dedi ki bu da cok onemli ttnet gibi firmalar adsl le devam ettiriyor taahhut suresini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.