Şimdi Ara

hangi internet sağlayıcı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öncelikle bodrumda yazlığıma internet almak istiyorum, ben tekrar İstanbul'a döneceğim fakat annem burada yaz kış kalacak onun için İSS arıyorum fakat malum şuanki paketler insanları kazıklar halde ben istanbulda 70 tl ye akk siz 100 mbps uydunet kullanırken türk telekom dalga geçer gibi 24 mbps ye 109 tl istiyor. şuanda netspeed sağlayıcı buldum ve kullanıcılarda memnun gözüküyor fiyatlarıda diğer sağlayıcılara göre uygun gözüküyor. kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi ? veya önerebileceğiniz bir sağlayıcı veya paket varsa kotalı olmasın ve en düşük 16 mbps olsun lütfen çok yardımcı olrusunuz şimdiden çok teşekkürler.

• Akk kalkmadan önce telekomdan alsaydınız o fiyatlara alabilirdiniz telekomdan turksat şimdi daha bile pahalı hep aynı hızı almak istiyorsanız

hangi internet sağlayıcı ?

milleni, netspeed gibi iss'lerin konuları var oralara da bakabilirsiniz ama hiçbir firma altyapı sahibi kadar hizmet sunamaz.
  • Evet muhtemelen turk telekom veya vodafone olur diye düşünüuorum en ucuzu vodafone ama tabi nasıl hız veriyor alt yapı nasıl olur bilmiyorum turk telekom kullanan arkadaşlarım var sitede biliyorum onu yarın gidip konuşacağım bayii ile sizede teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superbox yada uydu internet olabılırmı
  • burakoz211 B kullanıcısına yanıt
    Hocam adsl olarak netspeed uygun olur sizin için taahhütlü uygulamalara girmeyin.

• Superonline hız olarak iyi ama çok kesiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.