Şimdi Ara

Hangi internet sağlayıcıyı kullanmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar öncelikle bu konuyu birçok sitede araştırdım fakat kimi konular güncelliğini yitirdiği için burada sormak istedim, öncelikle evime internet bağlatmak istiyorum. Fakat diğer evde TTNET'ten illallah ettiğim için artık bu servisi elemek zorunda kaldım. Gerçekten gözün kapalı bu servisi kullan diyebilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum. Ayrıyeten eklemek istediğim konu da; evimde 4K özellikli 50 inch lik Smart TV var, faal bir şekilde bu tv üzerinden internete girileceği gibi harici olarak laptop üzerinden de nete girilecek, haliyle video izlerken diğer kişinin bundan etkilenmemesi için hangi servisi seçmem gerektiğini siz değerli dh üyelerine sormak istedim. Yardım ederseniz memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler.

• Bölgedeki altyapıya bağlı telekomdan kurtuluş yok.
  • Türknet bağlatmış olsak 35 Mbps hız vaad ediyor. Sizce nasıl? TTNET 16 Mbps e kadar veriyor. Şu da var ki telekomun alt yapısını kullanıyor. Çekincem o yüzden.
  • gözün kapalı türk telekom derim ama illahlah ettim diyosun bizimde burada telekom iyi çalışıyor şans işi bu iss olayı adamlar kimi yerde tecrübesiz ve kimi yerde çok tecrübeli adam neyi nası yapacağini çok iyi biliyor boş şeyler söylemiyor sana robot gibi konuşmuyor açıkçası ben şuanda telekom dişinda kullanmam ancak superonline fiber altyapısını getirirse onu kullanırım başka türlü hiçbir güç beni türknetmiş netspeedmiş vs başka firmanın altyapısını kullanan firmalra geçirtemez bu saatten sonra saçmalıktan başka birşey değil bu turkcell'den bile adsl hizmeti almam onun altyapısı adslde yok çünkü gidicek telekomdan istiycek 2.bir firma kesinlikle araya sokma başın daha çok ağrir genelde türk telekom vdsl hizmeti verir sizin bölgenizde yapa var sanırsam yapa varsa sorun yok türknet kullanabilirsiniz onda daha az sorun olur sonuçta kendileri kiraliyor hattı istedikleri gibi oynayabilme şansları var hatlarla öyle olunca normalde 16 alabiliyorsanız bir eve yeter benim bildiğim kadariyla interneti modem arayüzünden dağitabiliyorsunuz yarı yarıya dağitirsiniz 8 mbps ile 720p video rahat bir şekilde izlenir hatta 1080 bile rahatlıkla izlenebilir türkneti deneyip sınayın kötü çıkarsa mecbursunuz türk telekoma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 9 Kasım 2017; 23:15:4 >

• Teşekkürler
  • Netspeed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.