Bildirim
hangı ıslemccı daha ıı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım aralarındaki özellik olarak birşey söylemiyorumda inteden ne olursa olsun şaşma derim ben.... yoksa aralarındaki performansı bilmiyorum intel bu işin ustası yani onu bilirim. Sonuçta birsürü programlar açıcaksan aynı anda birden fazla birşey yapıcaksan İntel Celeron M seni birazda olsa tatmin eder diye düşünüyorum yani fişek gibi bişi olmasını bekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYYSTEMM -- 8 Temmuz 2009; 0:16:44 > -
Vayy Bu İşlemciler Antika Değeri Kazanmış Olan İşlemciler Değil mi ? :) Şaka Bi Yana Saydıkların Arasında P4 2.00 ghz En İyisi .. -
arkadaslar bnde intel celeron m 550 2.00 ghz ıslemcılı 1.5 gb ram lıı laptop var sıms 3 u arkadasım 1 gb ram amd yazıdıgım ıslemcı ıle cok rahat calıstırdı bnde yuklesem çalısırmı dıe soruyorum saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X