Şimdi Ara

Hangi İşlemci Daha İyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir işlemci almaya karar verdim ve Amd fx 8350 4GHz işlemci almak istiyorum İntel Core mu alsam acaba yok sa hangi serisini alsam tüm younlarımın performansı atar Acil yardım

Birde Ekran kartı da önerirseniz sevinirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğukanUa08 -- 23 Mart 2014; 14:56:43 >

• Hocam intel core i7 4770k öneririm ekran kartıda r9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeniz ve sisteminizin geri kalanı nedir?
  • Fx8350 + R9 hiç fena olmaz hocam
  • DoğukanUa08 D kullanıcısına yanıt
    maddi durumun iyi ise intel işlemci al. değilse amd al. ama anakartın amd mi intel mi?
  • çoluk çocuğun eline düştü bilgisayar parçaları ne dediğinin farkında olmayan bile gelmiş yazdıklarını kendisine sorsanız bilmez yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Mart 2014; 17:13:46 >
  • murat kardeş ilk önce çoluk çocuk diyosun ama senin anlama sorunun var herhalde ben gayet açıkça belirttim anlayan yazmış zaten bu arada beyler öneriniz için saol ama bazı i7 işlemciler çok pahalı ya 3 milyar olanı var 3 milyar bir işlemci için fazla diye düşünüyorum diğelim ki 1500 tl em var buna uygun işlemci ,ekran kartı işlemciye de uygun bir anakart önerirmisiniz anakart büyük ihtimalle Asus benzerinden alın diiceksiniz galiba :))))

scienly ve dxdiag12 öneriniz için saolun diğer arkadşalar içinde cevaplandırdığınız için tşk :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemci - anakart ve ekran kartı için 1500 tl lik öneri.
    baştan yazsan daha güzel olacaktı.
  • AMD işlemciler ısınır. Çünkü AMD adam gibi soğutucu vermiyor. İşlemciyle birlikte birde soğutucu alman gerekiyor. İşlemciden değil tamamen soğutucudan dolayı.
  • işlemci 600 lira 4670k :http://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-core-i5-4670k-dort-cekirdekli-fiyati,1130624.html
    fx 8350 den daha iyidir.

anakart 312 lira, ücretsiz kargo :http://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-ga-z87p-d3-fiyati,1274070.html

ekran kartı asus gtx760 :http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=UP

toplam 1580 falan. ama 80 lira azaltmak istersen gtx760 tan aşağısı çok farkeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: dxdiag12

Hocam intel core i7 4770k öneririm ekran kartıda r9

Hocam iyi secmis bunu alabilirsin

• Hmm kaliteli şeyler düşünmüşün kardeş önerin için saol işime yarıyacak da ekran kartını ben amd hd 7870 alsam da ii olur mu ?

Intel al bütçe yetiyorsa i5 4670k olabilir overclock yaparsınız.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:10:39 >
    AMD FX 8350 tek geçerim.
  • Tayfun hocam mesajın için saol güzel bir öneri ama Bazı kişiler Amd fx 8350 bazıları da intel core i5 almamı öneriyor çok kararsızım işlemci de asıl baba olay işlemci olduğunu bilyorum bu yüzden soğutması ii olan çok fazla abartmadan call of duty ghostu rahat oynayabileceğim bir işlemci istiyorum :)))) İİce kararsız kaldım :)))))
    i5 demekle olmuyor model önemli 8350 nin önerilmesinin sebebi fiyatına bağlı olarak performansı bu işlemciyle istediğin oyunu rahatlıkla oynarsın kafanı yorma hiç buna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.