Şimdi Ara

Hangi işletim sistemi?(Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 19.7.2018)
Giriş
  • Evet arkadaşlar Windows 7'de çıkalı baya bir süre oldu bu yüzden en stabil, en sorunsuz en çok memnun olunan işletim sistemini soralım dedik.
    Ben yaklaşık 1 aydır Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum ve bu zamana kadar kullandığım en iyi işletim sistemi. Hem çok stabil ve hızlı hem de bir çok driverı kendisi otomatik tanıyor. Bunun yanında görsel açıdan da çok iyi bir işletim sistemi olmuş. Benim tercihim bu ya sizin ki?

NOT: Oylamada tüm işletim sistemlerinin en üst versiyonlarının karşılaştırıldığını varsayın. Yani Vista 32 Bit Home Basic'le Windows 7 Ultimate 64 Bit karşılaştırmayın.

• 2 sini kullanan varsa, misal bende hem mac var hem pc, pc de haliyle win 7 ama mac te de haliyle leopard, nasıl seçecez :)
  • Win7
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

2 sini kullanan varsa, misal bende hem mac var hem pc, pc de haliyle win 7 ama mac te de haliyle leopard, nasıl seçecez :)

Hangisinden memnunsan onu seç hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
    Hangisinden memnunsan onu seç hocam

İşte sorun orda :) 2 side gayet güzel, ama ben yinede görsellik açısından Leopard diyim bari, neticede 7 de süslü müslü ama görsellikte OSX Tiger a bile yetişemez malesef.(animasyon/dizayn/efekt açısından) Yoksa 7 yide severek kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 2 Kasım 2009; 13:47:04 >
  • Ben Ubuntu'yu da merak ediyorum ama bir türlü deneme fırsatım olmadı.
  • Windows 7 kullanıyorum.Windows tabanlı sistemlerde en iyisi windows 7.

Ama genel anlamda bakarak oy verdiğimden oyumu Leopard'dan yana kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.