hangi işletim sistemini kursam daha ii olur? kendim şahsen xp düşünüyorum da sistem de buna müsait mi? ya da başka işletim sistemi mi olsun?
win 7 ultimate 64 bit
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod win 7 ultimate 64 bit
+1
quote:
Orijinalden alıntı: lyldz
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod win 7 ultimate 64 bit
+1
+1
peki neden xp olmsaın windows 7 ultimate 64 bit olsun? ne avantajı var xp ye göre ....nedn
XP'de 3.25gb ram tanımlı olur. Üstünü göremez. 7 Performanslıdır. Xp dx9 desteği verir. Oyunlardaki dx10-dx11 efekleri görülmez. Daha günceldir. Xp kuracaksan 2GB ram ve HD4850 (ki bu bile fazla) Sana yeter de artar.
quote:
Orijinalden alıntı: Ramptha XP'de 3.25gb ram tanımlı olur. Üstünü göremez. 7 Performanslıdır. Xp dx9 desteği verir. Oyunlardaki dx10-dx11 efekleri görülmez. Daha günceldir. Xp kuracaksan 2GB ram ve HD4850 (ki bu bile fazla) Sana yeter de artar.
Windows 7 ,Xp den daha performanslı olsaydı benc rekorları kıranlar hala xp kullanmazlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Lacano
quote:
Orijinalden alıntı: Ramptha XP'de 3.25gb ram tanımlı olur. Üstünü göremez. 7 Performanslıdır. Xp dx9 desteği verir. Oyunlardaki dx10-dx11 efekleri görülmez. Daha günceldir. Xp kuracaksan 2GB ram ve HD4850 (ki bu bile fazla) Sana yeter de artar.
Windows 7 ,Xp den daha performanslı olsaydı benc rekorları kıranlar hala xp kullanmazlardı.
Bilgisayarı oluşturan tek eleman ekran kartı olmadığı gibi, bilgisayarı bench rekoru kırma amaçlı da almıyoruz arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ramptha
quote:
Orijinalden alıntı: Lacano
quote:
Bilgisayarı oluşturan tek eleman ekran kartı olmadığı gibi, bilgisayarı bench rekoru kırma amaçlı da almıyoruz arkadaşım.
demek istedigi win 7 daha performanslı.
yani yazdığım sistemin özelliklerini tam olarak kullanamayacak? öyleyse w7 olsun? tam kullanamayacaksa 4 gb ram i 3.25 olarak görecekse ekran kalitesi de yani oyunlardaki dx10-11 deki efektleri göstermeyecekse? emin misiniz? çnkü sistem hazır sadece hddnin gelmesini beklyrm bugün gelecek ve sonra sistem kurulacak. : ( ?
Sen W7 Ux64 kur. Merak etme senin sistemin için en ideal işletim sistemi budur. Bu sisteme xp kurulmaz.
Windows 7 Ultimate 32 bit ben bi türlü ısınamadım 64 bite
bşka..
Uzun süre Xp-Win7 32-64 bit kullanmış biri olarak kesinlikle win7 64 bit diyorum
Win7 Ultimate 64bit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme