Şimdi Ara

hangi japonu alayım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
1
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Orijinalden alıntı: dumanmehmet

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Fiyatını da yazaydin iyiydi. Ama alacak olsam civic alirdim. Hem satarken kar ederdim

corolla 73500 ama 71e düştüler touch için söylüyorum. alarm park sensörü koltuk koruma (bakım) ve kauçuk paspas hediye.
    civic daha tam fiyat belli değil ama 74110 liste fiyatı 73 derler gibi geliyo.
    aslında civic premium corolla advancele kıyaslanmalı ama çelik alaşımlı jant için 3 lira fazla vermek istemem

Fark sadece jant değil. Yağmur sensörü far sensörü kararan ayna hız sabitleme gibi farklarda var.

aynen kardeş toplam 5 fark var ama otomatik kararan iç dikiz aynası otomatik yanan farlar ve yağmur sensörü bence gereksizliğin daniskası
    cruise gerekli ama fazla km yapan biri değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Hocam tasarım kişiden kişiye değişir fakat ne bileyim çok dik geliyor bana . Birde premium Civic touch corolladan dolu . Civicin tek sorunu fazla yakması.

normalde zaten coralla touch ile değil coralla advance ile kıyaslama yapmak gerekir fakat dediğim gibi jant ve cruise o kadar gerekli değil o yüzden touchla kıyaslıyorum. şimdi diceksiniz touchla honda cıvıc premiumun bir altı ile kıyasla. bu sefer de donanımda önemli düşümler gerçekleşiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

yaw manavdan karpuzmu alıyosun, hiç birinde gönlün yok

kardeş aslında manavdaki bütün meyveleri eledim. karpuza karar verdim. adana mı diyarbakır mı diye size soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: mustozt

toyota ve honda dışında tüm japonları alırdım. iki japon da kötü demiyorum, diğerlerinin fazlası var eksiği yok. subaru, mitsu, mazda, nissan, suzuki nin nesi eksik, tabiiki fiyatı eksik lüksü fazla. bence araştırın.

diğer japonlarda 2. elde çok zarar edersin (nissan keşkay hariç).

kesinlikle katılıyorum.

• link vermek yasak mı bilmiyorum.
    http://kiyas.la/tr/araba/karsilastir/Toyota-Corolla-1.6-Touch-vs-Honda-Civic-1.6-Premium
    şöyle bir kıyaslama var.

• Civic daha yakışıklı. Olay bitmiştir.

• Bu modeller genelde lpg uyumu yüzünden tercih edilir. Lpg düşünülmüyor madem bence bu 2 modele astronomik rakamlar odeyene kadar ve yakıt tüketiminin yuksek olacağını kabullenene kadar, astra sedan veya octavia bakın. Fiyat olarak astra, yakit olarak da octavia mantıklı.

• İkisi arasında corolla lakin bence hiçbiri
  • elegance civic lpgsizi 72-73 e alırsınız liste fiyatına aldanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0403 -- 19 Mart 2016; 23:08:32 >
  • Evet Volkswagen araçları Gerçekten güzel araçlar üretiyor ama Garanti bittiğinde DSG denilen şanzıman çok sıkıntılı arızalandığı zaman çok yüksek maliyetler çıkartıyorlar sikayetvar.comdan bakarsınız birçok DSG şanzımanlı araçların arızalandığı ve 30 bin liraya yakın maliyet çıkardıkları görülmektedir Eğer Corolla düşünürseniz sorunsuz CVT şanzımanı bir ömür boyu kullanırsınız üstelik çok geniş bir araç ve LPG uyumu en sorunsuz araçtır. Haziran ya da Temmuz ayında corollanın makyajlısı çıkacak beklemenizde fayda var iyi akşamlar

• test sürüşü yap zaten 2 tanecik seçeneğin var
  • dumanmehmet kullanıcısına yanıt
    Kpg takmayacak biri neden bu araclara bakar anlamiyorum. Sorunsuzluk falan demeyin lutfen. "Istikrar" mevzusu gibi oldu cunku. Geri kalan tum sacma sapan mukokoyu silip atan kavram.

Hayir bi de sahis orj. Lpg li diye civic e dizel parasi veriyor ya ona da hastayim.  

Madem benzinli bineceksiniz alin bir turbo benzinli, keyifle surun. 1.6 turbo bile alsan otomatik benzinli civic kadar anca yakacaktir zaten.

Yine de ikisindan biri dersen ben... yok lan, icim elvermiyor. Tup takmayacaksam o parayi bunlara vermem ben. Yok sana tavsiye. Hadi bakalim. Yarin surersen haber ver hangisini begendin merak ederim.

• Civicin satışları yerlerde sürünüyor. Bu da mı bir fikir vermiyor?

• dumanmehmet kullanıcısına yanıt
    bu forumda alman arabalarının kapılarını kapatınca "tok" ses çıktığını, bu yüzden de bu arabaların "iyi" olduğunu iddia edenler var. bu vb. arkadaşların yönlendirmelerinin seni yanıltması olasılığı aklıma geldi. beklentine göre değişir; ancak japon alarak en iyi işi yapmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Bu modeller genelde lpg uyumu yüzünden tercih edilir. Lpg düşünülmüyor madem bence bu 2 modele astronomik rakamlar odeyene kadar ve yakıt tüketiminin yuksek olacağını kabullenene kadar, astra sedan veya octavia bakın. Fiyat olarak astra, yakit olarak da octavia mantıklı.

kayınço konuşuyo sandım
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Civicin satışları yerlerde sürünüyor. Bu da mı bir fikir vermiyor?

Ben satışları iyi diye duydum. kaynağın neresi?

• Japon denince aklıma hep subaru gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykr

Kpg takmayacak biri neden bu araclara bakar anlamiyorum. Sorunsuzluk falan demeyin lutfen. "Istikrar" mevzusu gibi oldu cunku. Geri kalan tum sacma sapan mukokoyu silip atan kavram.

Hayir bi de sahis orj. Lpg li diye civic e dizel parasi veriyor ya ona da hastayim.  

Madem benzinli bineceksiniz alin bir turbo benzinli, keyifle surun. 1.6 turbo bile alsan otomatik benzinli civic kadar anca yakacaktir zaten.

Yine de ikisindan biri dersen ben... yok lan, icim elvermiyor. Tup takmayacaksam o parayi bunlara vermem ben. Yok sana tavsiye. Hadi bakalim. Yarin surersen haber ver hangisini begendin merak ederim.

satarken de para etsin. birçok araç senin dediğin gibi turbo ve geniş fakat satarken elinde patlıyo. güven sürüş keyfi konfor genişlik vs bu iki araba arasında kalıyo insan ister istemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Makabarux

Japon denince aklıma hep subaru gelmiştir.

ben de jiplerine hastayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

birader aile için alacak isen 1.4TSI octavia ve 1.4 TSI Supeb'e de bak derim ben. geçen bayide 1.4TSI Suberp baz için 74b gibi bir fiyat verdiler ki bana sorarsan aile içi kullanım için 10 numara araçtır kendisi.

yok illa civic-corolla olsun diyorsan da ben civic'e de bindim, corollaya'da. ön kısım için konuşmak gerekirse araçtan inerken civik konsolun sol kısmına dizim çok çarptı her defasında. boyum 1.92. bu bence olumsuz bir özellik. koltuğu geri almak gerekioyr bu nedenle arkada yer kalmıyor. ayrıca civic oturma pozisyonu çok aşağıda. iç hacim olarak ben corolla'da daha memnun kaldım. ancak civic gerek iç tasarım gerek dış tasarım daha etkileyici. yol testi yapmadım. ben de auris var, corolla da arkalar bağımsız süspansiyon benzinli versiyonlarda benim auris bile konforlu iken (dizel torsiyon çubuklu arka süspansiyon) corolla on numara olacaktır.

başka bir tavsiyem de sen bir de verso bak derim. benzinli olana, kasaya az geliyor tabii ama amaç aile ise verso senin çok çok daha işine gelecektir.

skodacılar kusura bakmasın ama skodanın sloganı "passata param yetmedi" gibi geliyor bana.
    auris babamda var. altı çok alçak. her kasise vuruyo.
    verso aile arabasından çok ataerkil aile arabası gibi yine de aynı özelliklerde ve fiyatta verso olsa onu alırdım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.