Şimdi Ara

hangi japonu alayım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayi garantili lpg önemli ise : Civic (Corolla'da lpg'ye uyumlu bir motora sahip)
    Tasarım önemli ise : Bana göre Civic
    Fiyat performans : Civic
    İç tasarım : Civic
    Malzeme kalitesi, yalıtım : Corolla
    Şanzıman : Kesinlikle Corolla
    Tüketim : Corolla
    2.elde değer kaybı : Corolla. (yeni kasa Civic yolda)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykr

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Adamın parasını nereye harcayacağı sana mı battı?Corolla senelerdir dünyanın en çok satan aracı.Civic aynı şekilde en üstlerde Kanada ve Amerika'da.

Belli ki arkadaş sorunsuz araba istiyor.Siz ne alırdınız acaba o paraya bakalım bilginiz ne kadarmış?

Batti matti ayip oluyo, gaza gelmissin. Once mesajini duzenle sonra degerli tavsiyelerimi sana da veririm belki.

Düşünelim bakalım turbo motor demişsin,ne olabilir ne olabilir?Golf ya da astra demeyeceksen başka birşey bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

birader passat ile skoda'nın fiyatlarına bir bak. bakalım hangisine paran yetiyor, yetmiyor.

skoda superb'in passat'a göre artısı, daha uzun olması, daha geniş bagaj, arkada daha fazla diz mesafesi.

auris altı yere çok yakın değil aslında ama ülkemde kasisler arabalar için değil kamyon-otobüs grubu araçlar için yapıldığından bu yollarda her araç aynı sorunu yaşar.

verso kullanım açısından, özellikle bebek koltuğu var ise, tüm C ve D sınıfı arabalarına 10 basar. nedeni ise koltuğun pozisyonu ve tavan mesafesi sayesinde çocuk koltuğuna çocuğu yerleştirirken eğilip bükülme durumunda kalmıyorsun. ayrıca oturma pozisyonu da çok rahat. koltukta otururmuş gibi bu da hem iniş hem de binişlerde çok büyük kolaylık sağlıyor. bizim milletimizde "amaca yönelik" araç kavramı olmadığından verso gibi MPV'ler üvey evlat muamelesi görüyor. bu da 2. el değerlerini oldukça düşürüyor. bu nedenle sıfır benzinli yerine çok rahat 2. el dizel alınır. aynı şekilde C-MAX harici tüm diğer MPV'ler de tercih edilebilir. hoş citroen'e sıcak bakamıyorum ancak çıkardığı grand picasso'da gayet güzel bir araç.

kardeş yaris auris corolla tempra palio verso passat merso hepsini kullandım. yere en yakın olan fabrika çıkışlı auris

param olsa verso da alırım üvey değil tam aksine sevdiğim bir araba

superbyi ilk görünce opel yine vectra üretmeye başladı sandım ama yine de tebrik ederim skodayı

• quote:

Orijinalden alıntı: dumanmehmet

Arkadaşlar araba konusunda pek bilgim yok ama donanımhabercilere güvenim tam.
    Benim için aşağıdaki 2 arabayı kıyaslar mısınız?

Honda civic 1.6 premium 2016 model sıfır otomatik.

Toyota Corolla 1.6 Touch 2016 model sıfır otomatik.

Dostum.
    Japonlar Mitsubishi ve Subaru olarak bilinir.
    Sonra diğerleri gelir, onlardan da hangisi olduğu farketmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Bayi garantili lpg önemli ise : Civic (Corolla'da lpg'ye uyumlu bir motora sahip)
    Tasarım önemli ise : Bana göre Civic
    Fiyat performans : Civic
    İç tasarım : Civic
    Malzeme kalitesi, yalıtım : Corolla
    Şanzıman : Kesinlikle Corolla
    Tüketim : Corolla
    2.elde değer kaybı : Corolla. (yeni kasa Civic yolda)

Teşekkürler faydalı yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpman

quote:

Arkadaşlar araba konusunda pek bilgim yok ama donanımhabercilere güvenim tam.
    Benim için aşağıdaki 2 arabayı kıyaslar mısınız?

Honda civic 1.6 premium 2016 model sıfır otomatik.

Toyota Corolla 1.6 Touch 2016 model sıfır otomatik.

Dostum.
    Japonlar Mitsubishi ve Subaru olarak bilinir.
    Sonra diğerleri gelir, onlardan da hangisi olduğu farketmez.

onlar satarken çok etmiyor abi
    dediğim gibi subaru jip gayet güzel
    Allah jip tavsiyesi almayı da nasip eder inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Civicin satışları yerlerde sürünüyor. Bu da mı bir fikir vermiyor?

Ben satışları iyi diye duydum. kaynağın neresi?

şubat civic sedan: 510 (civic hb 13 adet satmış)

şubat golf: 1.656

corolla: 1.682

http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neuralnetwork.aspx?type=73

• 1.4 Turbo Opel Astra Sedan sanki daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota veya civic ne kadar iyi olursa olsun 1.6 atmosferik motor alınmaz bu saatten sonra.1.4 veya 1.6 turbo motorlu araç alabilirsin bu fiyat aralığında.

• bence forumdaki hic kimseyi dinleme, burda herkes ya fanboy yada esi dostu markanin fabrikasinda calistigi icin olumune savunur kendi aracini ve ustune basa basa tavsiye eder(vw ciler saldirir simdi bende golf sahibiyim). sonucta iki firmanin aracida guzel, test et icine otur ozelliklerini ve fiyatlarini karsilastir kendi iradenle fikrin olusur zaten. kendi fikrimi sorarsan, acik goruslu ol illa japon alicam demekte bi nevi fanboyluktur ve bunun senin cikarlarina hicbir yarari yok. halbuki piyasada almak istedigin araclarin fiyatlarinda cok fazla secenek var ben olsam hepsini degerlendirirdim.
  • tabiki de toyota corolla
    ic tasarimi facia diyenlere hic katilmiyorum gayet guzel ve sik bir tasarima sagip hem ic hem dis olarak.
    ferah+bagaji buyuk+sorunsuz daha ne olsun?
    toyota cikarim senle her yola

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Toyota veya civic ne kadar iyi olursa olsun 1.6 atmosferik motor alınmaz bu saatten sonra.1.4 veya 1.6 turbo motorlu araç alabilirsin bu fiyat aralığında.

Neden atmosferik alınmaz ben bu mantığı anlamadım gitti, tsi çok da az yakmıyor. Performans tamam da kimse yarışa katılmak için aile arabası almaz. 1.6 atmosferik de 1.4 tsi nin çıktığı her yere çıkar. Dayanıklılık desen atmısferik daha sorunsuz.. nedir bu alınmaz mantığı?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Satış adedi ne zamandan beri kalite standardı olmuş.

Ferrari 5 tane satıyor bu da mı fikir vermiyor yeavv

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Satış adedi ne zamandan beri kalite standardı olmuş.

Ferrari 5 tane satıyor bu da mı fikir vermiyor yeavv

Bir araç sınıfının en pahalı aracı olduğu halde en çok satansa, evet kalitelidir. Kimse enayi değil.

• Civic al.Çocuğuna yatirim yapmis olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Toyota veya civic ne kadar iyi olursa olsun 1.6 atmosferik motor alınmaz bu saatten sonra.1.4 veya 1.6 turbo motorlu araç alabilirsin bu fiyat aralığında.

Neden atmosferik alınmaz ben bu mantığı anlamadım gitti, tsi çok da az yakmıyor. Performans tamam da kimse yarışa katılmak için aile arabası almaz. 1.6 atmosferik de 1.4 tsi nin çıktığı her yere çıkar. Dayanıklılık desen atmısferik daha sorunsuz.. nedir bu alınmaz mantığı?

Evet, tsi çok az yakıyor. 1.4 golf ile ist trafiğinde şu ana kadar ort 28km hızla gitmişim ve yakışım 6,8lt. Hem daha az yakıyor hem de performansı süper. Ben hiçbir atmosferikte bu değerleri görmedim. 200 tork da cabası. Öngörüm 2-3 seneye atmosferikler biter

• hocam japonlar yaşlanınca pek itici duruyorlar bilginise. gençliğine aldanmayın 2016 modeli bir japonun piyasası 20 yıl sonra düşüveriyor birden alanı yok çünkü birde direksiyon simidi kısmı zamanla aşırı kıllanma yapıyor rahatsız edici oluyor bilginis olsun ikinci elinde katı pazarlıklara hazırlıklı olun kimse yüzüne bakmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Civic al.Çocuğuna yatirim yapmis olursun

corolla da onun olcak zaten ne alırsam onun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Civic al.Çocuğuna yatirim yapmis olursun

corolla da onun olcak zaten ne alırsam onun.

İroni yapmıştım aslinda ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: Teodosic17

hocam japonlar yaşlanınca pek itici duruyorlar bilginise. gençliğine aldanmayın 2016 modeli bir japonun piyasası 20 yıl sonra düşüveriyor birden alanı yok çünkü birde direksiyon simidi kısmı zamanla aşırı kıllanma yapıyor rahatsız edici oluyor bilginis olsun ikinci elinde katı pazarlıklara hazırlıklı olun kimse yüzüne bakmıyor

Allah sattırmasın ama satarsam plazaya satarım galeriye değil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.