Şimdi Ara

hangi japonu alayım? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi arasında Mitsubishi derim.. Şaka şaka.. Hocam sen yine japondan şaşma, Corolla da iyidir, civic de.. Civic tip olarak hoş, Corolla mantık olarak..
  • Bende Toyota var iç hacmi geniş arkaya 3 kişi rahat oturuyor. Civic biraz daha dar. Toyotadan menunum . Daha önce de 2 defa Honda alıp sattım. Her iki aracı da tavsiye ederim. Gönlün hangisine yanaşırsa onu al. Bu araçlarda şimdiye dek sorun yaşamadım.
    Ek olarak
    Octavia nın iç donanım kalitesi Honda ve Toyotada düşük geldi bana.
  • civic al
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Civic al .Bence yeni corollanin iç tasarımı facia .

Civic iç tasarım da facia.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • opel astra sedan sport 1.4 tsi den vazgeçtim. geri görüş kamerası navi paketi ekletsen bile yokmuş. hem zilyonlarca düğme var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify

Bende Toyota var iç hacmi geniş arkaya 3 kişi rahat oturuyor. Civic biraz daha dar. Toyotadan menunum . Daha önce de 2 defa Honda alıp sattım. Her iki aracı da tavsiye ederim. Gönlün hangisine yanaşırsa onu al. Bu araçlarda şimdiye dek sorun yaşamadım.
    Ek olarak
    Octavia nın iç donanım kalitesi Honda ve Toyotada düşük geldi bana.

corolla touch olacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

civic in 11 lt yaktıgı yerde corolla 10 yakar en az.
    cvt sanzuman arızası boldur toyotada durum ne gosterır bılınmez ama nissan da mılletin canını yakıyor.
    ayrıca touch paket corolla alınmaz alınırsa da 70+ fıyata alınmaz satarken üzer.
    gecen gun sahıbınden de fılo ındırımınden alınmıs 70900tl e 2015 elegance otomatık civicler vardı sıteyı karıştırın.

en az 3 araba alınca ve şirket üzerine olunca o şekilde bir indirim oluyor. dediğin gibi filo.
    alarm koltuk bakımı park sensörü arka sadece ve kauçuk paspas 71 dediler fazla mı sence?

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Hocam iç tasarım olayı kişiseldir .Ben Corollayi begenmem civici begenirim ,siz civici begenmezsiniz farklı bir aracı beğenirsiniz .

• quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

quote:

Orijinalden alıntı: Teodosic17

hocam japonlar yaşlanınca pek itici duruyorlar bilginise. gençliğine aldanmayın 2016 modeli bir japonun piyasası 20 yıl sonra düşüveriyor birden alanı yok çünkü birde direksiyon simidi kısmı zamanla aşırı kıllanma yapıyor rahatsız edici oluyor bilginis olsun ikinci elinde katı pazarlıklara hazırlıklı olun kimse yüzüne bakmıyor

Dostum sen başka ülkede mi yaşıyosun? Türkiyenin yollarında 90 lı yılların ortalarından ve sonundan kalma tonla corolla ve civic var ve satan kişilerde göbeğini kaşıya kaşıya satıyor bu arabaları ve bence hala daha giderleri var hiçte itici de durmuyorlar yaşlarına göre yazarken biraz destekli yaz bari

Dedigim gibi zamanla direksiyon simidi kıllanma yapıyor japonların ve binerken rahatsız edici olabiliyor bence piyasasıda herkese hitap etmiyor sevenleri pek yok onlarda kısa süreli kullanıp sıkılıyorlar zamanla kötü görünüyor japonlar ilk binildiği tadı vermiyor bu benim fikrim daha çok almana binilmesini tavsiye ederim.

• Bence birde mazda 3 é bakın

• mazdayla kötü anılar var
    anılar bir yana bagajı küçük yoksa güzel araba
    fazla yakıyor ama

• dumanmehmet kullanıcısına yanıt
    Yeni mazda 3 yakıt olarak bu iki arabadan az yakar bagajına gelirsek civic in bagajından küçük değil daha kullanışlı hemde ikisinide kullandığım için söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

Yeni mazda 3 yakıt olarak bu iki arabadan az yakar bagajına gelirsek civic in bagajından küçük değil daha kullanışlı hemde ikisinide kullandığım için söylüyorum

geri görüş kamerası led farlar bluetooth hatta internetsiz fm dahi yok anahtarsız çalıştırma var
    bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
    motion sedan için en yakın o geldi. ama stil olarak hoş araba. konfigurator 75 dedi 73e veya 72ye inerler en fazla. daha az yaktığı doğruymuş 1.5 olduğundan herhalde.

• 70 milyar verip de tüplü alma hocam parana yazıktır, bi jetta, focus, astra hiç düşündünüz mü

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

70 milyar verip de tüplü alma hocam parana yazıktır, bi jetta, focus, astra hiç düşündünüz mü

kardeşim jetta üretilmiyor
    ford asla düşünmem
    astra yorumum yukarda var. sedan sport düşündüm ama geri görüş yok bir de düğmeler gözü çok yoruyo.
    tüplü almayacağım zaten nerden çıkardın tüplüye 70 vereceğimi ?

• dumanmehmet kullanıcısına yanıt
    Babacan tüp ve civic kelimelerini görünce bi duraksadım ondandır 2016 megane nasıl sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

Babacan tüp ve civic kelimelerini görünce bi duraksadım ondandır 2016 megane nasıl sizce

reno nedense ısınamadığım araçlardan. simgesinden mi ne töbe töbe
    bi ara fransız arabalarını yakıyolardı depremden sonraydı heralde fransayla aralar kötüyken
    megan değil de kadjar güzel yahu
    dur bi inceliyim fırsat bu fırsat...
    bişey daha ekliyim
    forumörlar diyor ya 70bin o arabaya verilir mi diye ben de reno için aynısını derim

• corolla daha geniş aile için daha uygun daha satbil iyi bir platform benim gözümde
  • gtline ın yokuş kalkışı ön sis farı stepnesi yok . stepnesiz araç mı olur ya çok enteresan. aklıma 80 li yıllardaki opsiyonel sağ ayna geldi.
    corolla touchtan 1tık fazla yakıyo.
    yalnız o nasıl ön konsol abi ya müthişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: 20likcivi

corolla daha geniş aile için daha uygun daha satbil iyi bir platform benim gözümde

yaris ten sonra yine toyota alırım herhalde

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.