Şimdi Ara

Hangi kabloyu kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim yeni bir gaming PC diziyorum. Anakart olarak MSI B650m Gaming plus wifi, Ekran kartı olarak MSI Geforce rtx 4060 ventus 2x 16g alacağım. Monitör olarak da Dell g2724d düşünüyorum. Gerek oyunlarda olsun gerek diğer video görüntülemelerinde olsun maksimum performansı almak için ne tür bir bağlantı kablosu almalıyım?

• @Yahya Bey

Maximum performans icin DisplayPort kablosu. HDMI kabloya gore daha yuksek bant genisligi ve guncelleme hizina sahiptir. grafik kartin ve ekranin gordugum kadariyla displayPorta sahip. Ben oyun icin kullanmiyorum fakat ikinci monitor baglantisi icin kullaniyorum. HDMI ile bagladigimda bilgisayarda olusan yuksek isi ve fanlarin yuksek devirde calismasi sorununu cozdugu icin displayPort kablosu ayrica tercihimde on plana cikiyor. Bir baska gozonune alinmasi gereken sey su olabilir. HDMI kablo monitoru kapatsan yada monitor idle duruma gecse dahi sinyal yollamaya devam eder. DisplayPort idle yada monitorun kapanmasi durumunda sinyali keser.

• narodnik98 N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, peki önerebileceğiniz bir DP kablosu var mıdır? Yoksa genel markalar tercih edilebilir mi?
  • Yahya Bey kullanıcısına yanıt

Rica ederim. onerebilecegim bir marka yok. Malzeme kalitesi iyi bir Display port 1.4 standardi isinizi gorur diye dusunuyorum. Ayrica msi baglanti portu ile monitordeki baglanti portunu teyit ederek kablo tercihinizi yapmanizda fayda var. Yani displayport to displayport, minidisplayport to displayport... seklinde olabilir.

• narodnik98 N kullanıcısına yanıt
    Anladım, tekrar teşekkür ederim. İyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    2 ay önce açıldı
    Hangi Monitörü Almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.