|
Hangi kabloyu kullanmalıyım?
-
-
Maximum performans icin DisplayPort kablosu. HDMI kabloya gore daha yuksek bant genisligi ve guncelleme hizina sahiptir. grafik kartin ve ekranin gordugum kadariyla displayPorta sahip. Ben oyun icin kullanmiyorum fakat ikinci monitor baglantisi icin kullaniyorum. HDMI ile bagladigimda bilgisayarda olusan yuksek isi ve fanlarin yuksek devirde calismasi sorununu cozdugu icin displayPort kablosu ayrica tercihimde on plana cikiyor. Bir baska gozonune alinmasi gereken sey su olabilir. HDMI kablo monitoru kapatsan yada monitor idle duruma gecse dahi sinyal yollamaya devam eder. DisplayPort idle yada monitorun kapanmasi durumunda sinyali keser.
-
Çok teşekkür ederim, peki önerebileceğiniz bir DP kablosu var mıdır? Yoksa genel markalar tercih edilebilir mi? -
Rica ederim. onerebilecegim bir marka yok. Malzeme kalitesi iyi bir Display port 1.4 standardi isinizi gorur diye dusunuyorum. Ayrica msi baglanti portu ile monitordeki baglanti portunu teyit ederek kablo tercihinizi yapmanizda fayda var. Yani displayport to displayport, minidisplayport to displayport... seklinde olabilir.
-
Anladım, tekrar teşekkür ederim. İyi günler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X