Şimdi Ara

Hangi kartı almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben kart aidatı ve hesap işletim ücreti almayan kredi kartı açtırmayı düşünüyorum. Bu hesabıma belirli bir miktar para yatırıp askerlik görevim için 6 ay bu kartı kullanamıyacağım . Acaba işlemsizlik ücreti yada kartı pasife alma yada kapatma gibi bir işlem yapıp beni zora sokmayacak bildiginiz bir kredi kartı firması var mıdır acaba ? enparaya ben güvenim yok şuan yaklaşık 3 haftadır takipteyim siteleri sürekli kapanıp açılıyor güvenim pek yok.akbanka freecard için başvurdum ilgilenmediler . o yüzden diğer firmalardan önerebileceğiniz bir kart var mıdır acaba ?

• Yukaridaki kartta aidat yokdur. Ayrica garantiden banka karti acabilirsiniz banka kartlarinda hesap isletim ucretleri kalkdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Flexi ücretsiz kart ama kart oluşturma seçenekleri olduğunu gördüm sitesinde. Sektör, taksit, bonus filan seçiyoruz bir de hazır oluşturulmuş flexi kartlar var ama onlarda paket ücreti gözüküyor. Tek seferlik ücret mi nedir bu hocam bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 4 Temmuz 2019; 23:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeşil olan tamamen ücretsiz. Diğer beyaz olan da kampanyalara ücret karşılığında katılıyorsun. Enpara ve Garanti Flexi işini görür.

• akbank free kart kullanıyorum ilk başta banada vermek istemediler hesap actıktan belli bi süre sonra aldım tavsiye ederim
  • Enpara tavsiye edecektim ama baştan istemediğinizi belirtmişsiniz. İş Bankası'nın aidatsız kredi kartına bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.