Arkadaşlar ekran kartımı değiştiriyorum 3 kart arasında kaldım
1-2600xt ddr4
2-palit 8600gt sonic+(bu kart overclock lu olduğu için ısınma problemi olduğu için sıcak bakmıyorum)
3-palit 8600gts
fiyat o kadar önemli deil kartların performans ve kalitesi daa önemli.Crysis, Assasin's Creed, Unreal 3, Lost Planet, Splinter Cell 5, Call of Juarez,Bioshock, Oblivion, Gothic 3, FEAR, Ghost Recon 1,2, Rainbow Six Vegas, Call of Duty 4, Colin mcrea dirt, timeshift gibi oyunlar oynamak istiyorum 1204*768 çözünürlükte SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM????
palit 8600gt sonic+ yada palit 8600gts 8600gt 625*1800 hızlarında geliyor 8600gts 675*2000 hızlarında geliyor arada 26$+kdv lik fark var eğer fiyat hiç önemli değil dersen 8600gts al yok fiyat önemli ise 8600gt sonic+ alıp oc yap
palit 8600gt sonic+ biraz daha fazla para werebilirim dersen 8600gts
Hocam Sonic+ fazla ısınmıyor bence yanlış biliyosun bende yeni aldım daha kart boşta 48 derece sabit bi derece bile oynamıyo çok baktım oyun oynarken 58-60 derece arası gidiyo geliyo masa üstündeyken oldukça sessiz ama oyunda artıyor tabi olsun eski Asus 1300pro kartımdan ses+performans olarak binlerce kere üstün tavsiye ederim 8600 gtsye ise sakın bulaşma bence o parayı hak etmiyor asla onun yerine 2600 ddr4 al diycem ama onuda tavsiye edemiyorum kendime alacak olsam bile korkardım o karttan durum bu sonic+ 120$ paraya çok iyi iş çıkarmış.
quote:
Orjinalden alıntı: geberit
Hocam Sonic+ fazla ısınmıyor bence yanlış biliyosun bende yeni aldım daha kart boşta 48 derece sabit bi derece bile oynamıyo çok baktım oyun oynarken 58-60 derece arası gidiyo geliyo masa üstündeyken oldukça sessiz ama oyunda artıyor tabi olsun eski Asus 1300pro kartımdan ses+performans olarak binlerce kere üstün tavsiye ederim 8600 gtsye ise sakın bulaşma bence o parayı hak etmiyor asla onun yerine 2600 ddr4 al diycem ama onuda tavsiye edemiyorum kendime alacak olsam bile korkardım o karttan durum bu sonic+ 120$ paraya çok iyi iş çıkarmış.
yani kartın overclocklu olması hiçbir sorun yaratmazmı
Yok yaratmaz zaten yaratsaydı adamlar sorun olan bir kartı piyasaya sürmezdi