Bildirim
Hangi Kasayı almalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hocam sadece bunların içinde seçim yapacaksan benim oyum kasa 6 dan yana -
Sadece bunlar hocam, KASA 1, KASA 2, KASA 6 bunlar arasından seçmem en muhtemel kasalar bu üç kasada topluyacağım sistem için yeterlimi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Addens
Sadece bunlar hocam, KASA 1, KASA 2, KASA 6 bunlar arasından seçmem en muhtemel kasalar bu üç kasada topluyacağım sistem için yeterlimi?
hocam kasa 1 den uzak dur.dark ve everestler teneke kutularından başka birşey değiller. kasa 2 ve kasa 6 arasından kasa 6 yı seçeriyorum ben -
Hocam KASA 2 ve 6 Da yetermi bana arasından seçicem çünkü -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir
Bence KASA 7
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5641
hocam illa onların arasından seçim yapacağım diyorsan kasa 6yı al. ama başka alabilirim diyorsan bu corsair daha iyi olur bence -
Tamam beyler saolun. Benim merak ettiğim tek şey KASA 2 topluyacağım sisteme yeterlimi. -
Güncel +++ -
Yeter; ama ben hâlâ Corsair 200R öneriyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir
Yeter; ama ben hâlâ Corsair 200R öneriyorum.
Hocam saol bende Corsairi beğendim diğer parçalardan 50-60 artıra artıra zorlanıyorum baya -
Hocam Intel topluyorsanız mecburen ve doğal olarak daha fazla parayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Hak veriyorum yani. Ancak kasa ve güç kaynağı gibi bileşenler diğer parçalara nazaran daha uzun ömürlü olmak zorundadır; bu yüzden kalitesine güvendiğim Corsair'i öneriyorum. Tabii diğerleri de iyi markalar; ama ayda bir kasa değişmeyeceğiniz için almışken daha iyisini alın. -
Corsair 200r alabiliyorsan al aksi takdirde kasa 2 veya 6 yı öneririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X