Şimdi Ara

hangi klimayı tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teras katımın bir bölümünü camlı kapatarak oturma salonu şeklinde dizayn ettim.ÜÇ tarafı camlı yaklaşık 20 m karelik bir alan için klima almayı düşünüyorum.Bu konuda yeterli bilgi sahibi degilim.Yazlık kışlık olacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum. Fazla pahalı veya çok ucuz olmayacak orta halli bir klima almak istiyorum.Bu konuda siz dostların tavsiyesine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler emege saygılar..

• Samsung kilmalar kaliteli fiyatlarıda çok uçuk değil samsung öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baretta29

Selam forum sakinleri:
    Teras katımın bir bölümünü camlı kapatarak oturma salonu şeklinde dizayn ettim.ÜÇ tarafı camlı yaklaşık 20 m karelik bir alan için klima almayı düşünüyorum.Bu konuda yeterli bilgi sahibi degilim.Yazlık kışlık olacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum. Fazla pahalı veya çok ucuz olmayacak orta halli bir klima almak istiyorum.Bu konuda siz dostların tavsiyesine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler emege saygılar..

en az 1200 btu lağzım size.hatta ara btu bile gerekebilir ısıtmada var ise işin içinde.bütçeniz ne kadar bilemiyorum ama oraya iyi bir keşif yaptırmanız daha sağlıklı olur.ki oraya alacağınız klimada oyuncak naylon klima değil orta sınıf adam gibi bir klima olması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.