Bildirim
Hangi Konsol
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Oyun için psp internet için ipod. -
budur...:Dquote:
Orijinalden alıntı: Chidori
Oyun için psp internet için ipod.
-
Oyun icinde, internet icinde, film ve müzik icinde, 3G görüsmek icinde PSP2... Merakla bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Oyun icinde, internet icinde, film ve müzik icinde, 3G görüsmek icinde PSP2... Merakla bekliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Oyun icinde, internet icinde, film ve müzik icinde, 3G görüsmek icinde PSP2... Merakla bekliyorum
tek eksik hdmi. Onu da wi-fi ile wi-fi ready tv'lerle giderebiliriz.
hocalarım, ngp ana konu açsak mı? Veya psp2 konusu dh'de açılacak mı? -
quote:
+1
Doğru Söylemiş Bir İpod Touch İşini Fazlasıyla Görecektir Memnunda Kalırsın. Geniş Bir Ekran Boyutunada Sahip Bir Cihaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: koderap
quote:
+1
Doğru Söylemiş Bir İpod Touch İşini Fazlasıyla Görecektir Memnunda Kalırsın. Geniş Bir Ekran Boyutunada Sahip Bir Cihaz.
İpod touch güzelmiş, 1080p açmıyor bi orasını sevmedim.
-Hepsi(oyun+video...vs.) için ngp(psp2). En güçlü akıllı telefon da diyebilirsin. Tabi telefon özelliği yok -
Şahsen Ben PSP2 Çıksa Bile Çoğu Oyuncular Gibi Fiyat Düşmesini Bekleyeceğim . Ki Şahsen 1080P Mevzusundaysan İpad'lerde Filan [Yada Diğer Tablet PC'Lerde] Olması Lazım ki O Kadar Övdüler Övdülerki Artık Bilmiyorum. Ucuza Tablet PC Olarak Samsung'un Vardı Özelliklerini Bilmiyorum Yalnız 500 TL'ye Görmüştüm Teknosa Mağazasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 2 Haziran 2011; 17:40:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: koderap
Şahsen Ben PSP2 Çıksa Bile Çoğu Oyuncular Gibi Fiyat Düşmesini Bekleyeceğim . Ki Şahsen 1080P Mevzusundaysan İpad'lerde Filan [Yada Diğer Tablet PC'Lerde] Olması Lazım ki O Kadar Övdüler Övdülerki Artık Bilmiyorum. Ucuza Tablet PC Olarak Samsung'un Vardı Özelliklerini Bilmiyorum Yalnız 500 TL'ye Görmüştüm Teknosa Mağazasında.
Bende bekleme taraftarıyım. -
quote:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X