Şimdi Ara

Hangi Konsol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba; ben daha cok müzik ve oyun icin kullanacagım bi cihaz arıyorum aklımda nintendo dsi,ipod touch yada psp go var karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

• Oyun için psp internet için ipod.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Oyun için psp internet için ipod.
    budur...:D
  • Oyun icinde, internet icinde, film ve müzik icinde, 3G görüsmek icinde PSP2... Merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Oyun icinde, internet icinde, film ve müzik icinde, 3G görüsmek icinde PSP2... Merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Oyun icinde, internet icinde, film ve müzik icinde, 3G görüsmek icinde PSP2... Merakla bekliyorum

tek eksik hdmi. Onu da wi-fi ile wi-fi ready tv'lerle giderebiliriz.

hocalarım, ngp ana konu açsak mı? Veya psp2 konusu dh'de açılacak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1

Doğru Söylemiş Bir İpod Touch İşini Fazlasıyla Görecektir Memnunda Kalırsın. Geniş Bir Ekran Boyutunada Sahip Bir Cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koderap

quote:

+1

Doğru Söylemiş Bir İpod Touch İşini Fazlasıyla Görecektir Memnunda Kalırsın. Geniş Bir Ekran Boyutunada Sahip Bir Cihaz.

İpod touch güzelmiş, 1080p açmıyor bi orasını sevmedim.

-Hepsi(oyun+video...vs.) için ngp(psp2). En güçlü akıllı telefon da diyebilirsin. Tabi telefon özelliği yok
  • Şahsen Ben PSP2 Çıksa Bile Çoğu Oyuncular Gibi Fiyat Düşmesini Bekleyeceğim . Ki Şahsen 1080P Mevzusundaysan İpad'lerde Filan [Yada Diğer Tablet PC'Lerde] Olması Lazım ki O Kadar Övdüler Övdülerki Artık Bilmiyorum. Ucuza Tablet PC Olarak Samsung'un Vardı Özelliklerini Bilmiyorum Yalnız 500 TL'ye Görmüştüm Teknosa Mağazasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 2 Haziran 2011; 17:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koderap

Şahsen Ben PSP2 Çıksa Bile Çoğu Oyuncular Gibi Fiyat Düşmesini Bekleyeceğim . Ki Şahsen 1080P Mevzusundaysan İpad'lerde Filan [Yada Diğer Tablet PC'Lerde] Olması Lazım ki O Kadar Övdüler Övdülerki Artık Bilmiyorum. Ucuza Tablet PC Olarak Samsung'un Vardı Özelliklerini Bilmiyorum Yalnız 500 TL'ye Görmüştüm Teknosa Mağazasında.

Bende bekleme taraftarıyım.
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.