Bildirim
Hangi Konsolu Almalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ps5 te daha çok online kullanıcı bulursun, xbox gamepass sayesinde daha uygun maliyetli, para yönünden problem yok dersen ps5 tabikide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki hangi ps5? ve bu PSN muhabbeti nedir hocam? en son paralı olduydu
Sıfır alacaksan slimden başka seçenek yok zaten, ikinci el alıcaksan modeller arasında öyle aman aman bir fark yok. Temiz olanı alabilirsin. Psn dediğin şey zaten hep ücretliydi. Şuan aynı gamepass gibi oyun kataloğu eklediler. Yıllık 2700 tl olması lazım. Daha önce hiç ps oyunları oynamadıysan katalogdaki oyunlar seni epey bir götürür. Yeni çıkan oyunları almak istersen işte orası çok pahalı. Xboxda aynı sayılır fakat orada en azından call of duty, fifa 24 falan katalogda varlar. Gamepass ayrıca daha uygun diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
digitali mi alayım klasiği mi hocam
bi de oyunlar en ucuza nerden çözülür
psn ve oyun dışında bir şeye ücret vermek gerekiyor mu? HDMI ile iyi çalışıyor mu?
Dijital alabilirsin, en uygun maliyet yıllık ps plus yada gamepass alıp içindeki oyunları oynamak olur, ama ben fifa 25 yada 2k25 alıp oynayacağım dersen platform farketmeksizin parasını verip alman lazım. Ne oynayacaksın ona göre bakıp karar vermen lazım. Konsolu hdmi ile bağlıyorsun zaten başka seçenek yok diye biliyorum.
spor oyunları oynarım hocam genelde. yalvarırım bana bildiğiniz platform oyunu varsa little big planet tarzı, söyleyin
İt takes two tavsiye ederim oynamadıysan.
hocam lag sorunu falan olur mu hep online oynayacağım NHL ve NBA’i. NHL’yi TR’de oynayan pek yok sanırım
Vay be benden başka nhl oynamış birini buldum xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam en son kaçı oynadınız ve online mı hangi platform
PS4 Ea play üzerinden sanırım 23'ü oynamıştım, yok sadece offline maçlar.
Nfl nhlyi öğrendik ve sırf mlb the show gelecek diye ps plus aldım bakalım güzel mi
ps5 alacam hocam alayım mı ben nhlyi oynayalı 10 sene fln oldu
Yani ileriye dönük bir şey istiyorsanız alınır da oyun fiyatları biraz fazla pahalı :/
Xboxı pek bilmiyorum eğer ps özel oyunlarına ilginiz yoksa sadece spor oynayacaksanız ikisinin oyun fiyatlarını karşılaştırır ona göre seçerdim
Ben genelde bu tür oyunlar için ea play alıp 1 2 ay hepsini oynuyorum, tabi online oynamak için ayrı bir ps plus üyeliği gerekiyor ama ben pek girmiyorum onlinea
xboxa göre oyuncu sayısında çok önde ps diyolar
1 dk eşleştirmeyi beklemiyim maça girmek için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X