Şimdi Ara

Hangi Köpeği Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Apartmanda Yaşıyorum Yaşım 15 Ve Bir Köpek Almak İstiyorum Tüm Bakımını Ben Yapacağım Gezdirmesini Taramasını Sizce Hangi Köpeği Almalıyım?Birde Babam Alman Kurdu İstiyor Ben İstemiyorum

Not:Annem Köpek İstemiyor Kandırma Taktiği Verirmisiniz

• apartmanda köpek bakmak zor iş heleki alman kurdu için çok daha zor . Büyük ırk isteniyorsa apartman için golden veya bulldog daha iyi olur . Tek başına üstlenebileceğine eminmisin bir anlık hevesle istiyor olmayasın her sabah 5-6-7 civarlarında uyanıp yağmur çamur demeden çıkarıcakmısın . Alman kurdu alınabilir apartman için ama çok fazla enerji ihtiyacı var karşılanmazsa evdeki eşyalara zarar verecektir
  • kardeş hiç öyle gaza gelipte köpek alma heleki eve ben aldım ve pişman oldum nerdeyse hayvanında hayatı karardı apartman dairesinde saten daha gençsin bırak köpeği heleki apartmanda ama ben şimdi bahçeli eve taşındık rottweiler bakıyorum sen sen ol apartmana köpek alma :D heleki alman kurdu onu gezdircen tuvalet etiğimi zartı zurtu amaan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xpoter31

kardeş hiç öyle gaza gelipte köpek alma heleki eve ben aldım ve pişman oldum nerdeyse hayvanında hayatı karardı apartman dairesinde saten daha gençsin bırak köpeği heleki apartmanda ama ben şimdi bahçeli eve taşındık rottweiler bakıyorum sen sen ol apartmana köpek alma :D heleki alman kurdu onu gezdircen tuvalet etiğimi zartı zurtu amaan :D

Terasta bakılırmı köpek kardeş :D
  • Bence biraz köpekler üzerine araştırma yap ve ilerleyen zamanlarda düşün bunu.Aileni de bu fikre alıştır.
  • KARDEŞ TERASTA BELKİ BAKILIRDA TERAS NASIL EVİ ÜSTÜMÜ YOKSA BALKON VB GİBİMİ TAM BİLMİYORUMDA :D BİRDE HANGİ CİNS OLUCAGINA BAGLI ALMAN KURDUYSA BELKİ BAKARSIN BİZİM BAKAN ARKADASLAR VARDA HEPSİ NEREYE GİTSE KÖPEKLE CANI SIKILIYORMUS KOPEGIN GEZDİRİYORLAR ANCA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.