Şimdi Ara

HANGİ KULAKLIK?'''Üstatlar lütfen tavsiye.DEDİK AMA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli dostlar.Müzik dinlemeye gönül vermiş biri olarak(Ve parasını bu uğurda geçici çözümlerle çarçur eden biri) sizlerden aşağıda yazacağım modeller hakkında kullananlar varsa yorum,bilenler varsa tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum.Yakın bir zamanda bir akrabam gelecek Amerika'dan ve ben amazon.com üzerinden uygun fiyatlı kulaklık modelleri belirledim.Tabi haftalarca forumlardaki eski,yeni tüm yazılanları okudum.Burayı,techno-fi'yi heryeri...

Şuan creative x-fi pro usb ses kartı+Akg k430 kulaklık+zaman zamanda Pioneer Vsx-520 amfiyle müzik dinliyorum.Hi-fi yolculuğumda hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyorum.Modeller şunlar:

1-Audio Technica ATH-AD700

2-Audio-Technica ATHM50S

3-Sony MDR-V6

4-Sennheiser HD555

5-V-MODA Crossfade

6-Ultrasone HFI-780

7-Shure SRH840

8-Beyerdynamic DT 990

Arkadaşlar fiyat-performans olarak belirlediğim modeller bunlar.Max 200$ bütçe belirledim.Yoksa tabiki daha iyi modeller var.HD600-K701 gibi.Ama bütçe önemli.Yorumlarınızı bekliyorum.Herbir yorum benim için çok önemli.Şimdiden yorum yapan,tavsiyede bulunan üstadlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DefinitioN* -- 4 Şubat 2012; 0:01:46 >

• ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DefinitioN* -- 5 Mart 2012; 3:06:38 >
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DefinitioN* -- 5 Mart 2012; 3:06:51 >
  • V-Moda Crossfade LP2 fiyatına göre çok iyigerçekten ama burada ne tür müzik dinleğine de bağlı.V moda kapalı tipe sahip, midleri çok canlı ve bassları çok doygun bir kulaklıktır ayrıca sahnesi de yabana atılacak gibi değildir.Tizleri de kapalı tip olan bir kulaklığa göre fena değil yalnız en can alıcı yeri ise tuğla gibi kulaklık olmasıdır.İstersen kaldırıp fırlat banamısın demez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.