Şimdi Ara

Hangi Kurşunsuz 95? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

5 senedir hem ankarada hemde şehirler arası yollarda shell kullanıyorum..Hiç bir istasyonunun devamlı benzin aldığım ankaradan farkını görmedim.Hizmet aynı pompa fiyatı ve depoya giren litre hesabı her zaman aynı oluyor..İki kere PO'dan aldım mecburiyetten ikisindede ödediğim paraya shellden yarım depo doldururdum oysa çeyrek depo doldurabildim..Bir kerede BP'den ve Opetten fullemişliğim var ancak kesinlikle shellden daha fazla km yapıyorum

Shellden bugüne kadar hiç şikayetim olmadı tekleme çekmeme vs gibi..Hatta bir dönem 100 oktan benzinleri vardı arabanın karakterini değiştiriyordu resmen ancak kaldırmışlar

Ankara/Çankaya fiyatları
    Petrol Ofisi: 3.74TL
    Opet: 3.75TL
    Shell: 3.78TL
    Bp: 3.75TL

Nasıl oldu da shell'de litre fiyatı daha fazla olmasına rağmen petrol ofisinden daha az benzin alabildiniz. Üstelik çeyrek depo eksik.

Söylediğim iki olayda erzurum yolu üzeri maçka po benzinlikleri...Ayrıca biri bu sene diğeri geçen sene yaz başı..Aracımda yakıt ibresi diş diş göstermekte.Her daim 75 tl'ye ankara shellde yarım depoya yakın dolduruyorum, ikisindede ankara elmadağ arasında sıkıntı olmasın ışık yakmasın diye o iki eksik dişi tamamlayım dedim 75 tl'ye doldurdum.Yani o iki diş yarım deponun yarısına denk geliyor.Arabanın deposu zaten full boş olsa 180 tl doluyor.Geçen yazdan beridirde her gidişimde orduya kadar kalan benzinle gidip ordu shellden alıyorum hesap yine tutuyor ama po'da tutmuyor.Arabada her zaman ailemle seyehat ederim özellikle denedik babamda aynı kanıya vardı yani po'dan aldığım yakıt ile shellden aldığım yakıt birbirini litre olarak tutsa ödediğim miktar olarak tutmuyor...PO'dan denetimlerinde bir sorun olduğu ve bi işler döndüğü belli.

Neden bp,bir kere akpet ve opette aldığım ve ödediğim benzin hesaplarım tutuyor da PO'da tutmuyo acaba açıklaması zor?

Edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 15 Nisan 2010; 17:52:43 >

• Bende shell den alıyorum benzini.Ama istasyon olarak çok farkediyor bence.Bende her zaman aynı istasyondan almaya gayret ediyorum.Gerçektende ayrı bir istasyondan aldığımda aracım daha az yol gidiyor.çok kez denemişimdir.Florya shell tek geçerim
  • Ben de yeni kullanıcı sayılabilirim daha 3 aydır arabam var başta opet'den alıyordum ve motorda düzensiz çalışma gibi bi sorun oldu(ki araba yeni) sonra evime yakın bp'den aldım hep ordan alıyorum performansından memnunum ancak tüketim son aldığımda biraz arttı gibi... Shell'i çok övmüşler bi denemeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.