izmir karşıyaka - soğukkuyu da ki shell den aldık yıllarca, doğan slx'imizin olduğu zamanlar, daha sonra LPG ye geçtik, araç gaz yemiyor, sanki arkadan birşey çekiyordu hep, daha sonra şemikler'e gelmeden Opet var ordan gaz almaya başladım ve araç kendine geldi.. Tanıdığım kim varsa shellden uzaklaştırdım ve opet'e yönlendirdim, herkes te memnun, yeni aracımız benzinli yine gidip aynı yerden alıyorum, sorunsuz bir şekilde biniyorum.. İzmir Karşıyaka'da oturup dediğim istasyondan benzin almak zorunda olanlar varsa, birkez de dediğim opet'e gitsinler.. En azından Shell eski Shell olana kadar ben boykot ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: zugasi_berepe
5 senedir hem ankarada hemde şehirler arası yollarda shell kullanıyorum..Hiç bir istasyonunun devamlı benzin aldığım ankaradan farkını görmedim.Hizmet aynı pompa fiyatı ve depoya giren litre hesabı her zaman aynı oluyor..İki kere PO'dan aldım mecburiyetten ikisindede ödediğim paraya shellden yarım depo doldururdum oysa çeyrek depo doldurabildim..Bir kerede BP'den ve Opetten fullemişliğim var ancak kesinlikle shellden daha fazla km yapıyorum
Shellden bugüne kadar hiç şikayetim olmadı tekleme çekmeme vs gibi..Hatta bir dönem 100 oktan benzinleri vardı arabanın karakterini değiştiriyordu resmen ancak kaldırmışlar
Nasıl oldu da shell'de litre fiyatı daha fazla olmasına rağmen petrol ofisinden daha az benzin alabildiniz. Üstelik çeyrek depo eksik.
opet iyidir derdim hep ama po almış babam bir yerden.ben bir fark göremedim.
çok bir fark olduğunu düşünmesem de bir arkadaşım bp'den doldurduğu depoyla 450km shell'den aldığıyla ise 650 km gittiğini söyledi. hal böle olunca kıllandım bende az mı be 200 km :)
quote:
Orijinalden alıntı: Verflixt
çok bir fark olduğunu düşünmesem de bir arkadaşım bp'den doldurduğu depoyla 450km shell'den aldığıyla ise 650 km gittiğini söyledi. hal böle olunca kıllandım bende az mı be 200 km :)
Şehiriçi, şehirler arası, devirli kullanım vs. hepsi yakıt tüketimini etkiler ne kadar olsada 200km oynayacağını sanmıyorum
selam aracımı aldığımdan beri shel 97 oktan kullanıyorum memnunum 95 alınca çok fark ediyor 97 tavsiye ederim
po dan alıyorum benzini
shell yakınlarda olsa ordan alacam
walla bende arabayı yeni aldım deneme aşamasındaym ama suanda en cok km yi opetteki benzinle yaptım. en iyi performansta shell sanırım
Naçizane tavsiye marka adına bakmak yerine istasyona bakmanızdır.Çünkü aynı firmanın iki şubesindeki yakıt kalitesi bile farklı.
-Akaryakıt istasyonu deposunun temizlenme süresi -Akaryakıt istasyonu deposunun doluluk oranı(zararlı bazı ürünler dibe çöker, doluluk oranı az depodan yakıt almak iyi değildir) -Ne kadar su katıldığı(maalesef ki bu olay yaygın)
Sana yakın istasyonları dene en memnun kaldığını kullan
evimin yakınındaki bp den alıyorum hep buradan almaya özen gösteriyorum.. hiç bir sorun da yaşamadım
6 yildir surekli Shell'den aliyorum
Euro dizel'i Total'den,benzini shell'den alırım..Bir aksilik yaşamadım,umarım yaşamam da..
Rafineri çıkış fiyatı 0,93 olan benzin üzerinden % 266 vergi alan
hükümetimizi ve geçmiş hükümetlerimizi de
saygıyla anıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: portiwashere
alkollü içecek bulundurduğu zaman ne oluyor? yakıt kalitesiz mi oluyor? bağlantı kuramadım açıklarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: bacey
Total tercih ediyorum...Çünkü Antalya"da
*Alkollü içecek bulundurmayan, * litre fiyatını zamanında güncelleyen ve liste fiyatının üstünde satmaya çalışmayan, *güleryüzlü personeli olan, *promosyon döneminde yeterli stok bulunduran, *istasyon sahibi şirketin Fransız olmasından kaynaklansa gerek kurumsal kimliğe sahip bir istasyonu var...
ölçüm sonuçlarında ortaya çıkan 95 oktanların gerçekten 95 olmama riskine karşın 97 oktan kullanıyorum...
öküzün altında buzağı aramanın manası yok arkadaşlar...istasyonlarda alkol satışı olmasının mantıksızlığı su götürmez bir gerçek olsa gerek?...
benzinimide eurodizelimide yıllardır akpetten alıyorum istasyona güveniyorum çünkü
ve yıllardır çok şükür hiçbirşey olmadı
alpetten alıyorum bütün istasyonları denedim.performansta hiç bir fark göremedim.sadece po dan aldığımda 100 km eksik yol yaptım.o yüzden yol üstündeki alpet 95
quote:
öküzün altında buzağı aramanın manası yok arkadaşlar...istasyonlarda alkol satışı olmasının mantıksızlığı su götürmez bir gerçek olsa gerek?...
Sabaha kadar açık olduğunu düşünürsek aslında oldukça mantıklı. Bazen sigara, bira, kola vs. kalmıyor gecenin bir yarısı benzinciden alıyorum örnek olarak. Burdaki benzincide var tabiki bira satışı ama coca cola yok, iğrenç pepsi yada daha kötüsü kola turca var..
quote:
Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB
quote:
Sabaha kadar açık olduğunu düşünürsek aslında oldukça mantıklı. Bazen sigara, bira, kola vs. kalmıyor gecenin bir yarısı benzinciden alıyorum örnek olarak. Burdaki benzincide var tabiki bira satışı ama coca cola yok, iğrenç pepsi yada daha kötüsü kola turca var..
bunların hepsi zararlı yakışıklım, içme sen bunları...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB
quote:
bunların hepsi zararlı yakışıklım, içme sen bunları...
Yakışıklı olduğumu nasıl bildin ?
quote:
alkol kullanmayan,nefret eden,hatta olayın dini boyutları nedeniyle uzak duran bir insan için gayet mantıklı böyle bir seçim bence de.kaldı ki trafik,otomobil,alkol ve benzin istasyonu da bir arada pek manalı durmuyorlar