Şimdi Ara

Hangi Lazer Mono Printer?(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İş yerine mono lazer printer almayı düşünüyorum. Ayda yaklaşık A5 kağıda 1500 çıktı alıyorum.

Bundan önce Brother 2030 ve HP nin bir modelini kullandım...
    Brother 6 ay içinde drum bitti ve drum fiyatı malum printer fiyatında...Her 6 ayda bir printer değiştirmem gerekiyor. tonerini 35tlye dolduruyolar...
    HP ise aldıktan 20 gün sonra akıtmaya başladı...servise gönderdim doldurttuğumu iddia ettiler ve garanti dışı dediler... 20 günlük printer tonerini niye doldurayım? ve müşteri temsilcisimidir nedir bi kadın ki bu kadar uyuz bi kadın görmedim... resmen 100 küsür tl şey için beni yalancılıkla suçladı...o yüzden nefret ediyorum HP den ve TEKNOSA dan neyse....
    sonuç olarak denemediğim SAMSUNG, XEROX , CANON ya da başka birşey mono lazer yazıcı ne tavsiye edersiniz? 400 tl ye kadar...

• brother 2030 elinizde duruyorsa atmayın. drum ünitesinin sadece drum kısmı değişiyor artık. ortalama 25 TL civarında drum fiyatı. değiştirin kullanmaya devam edin. boşuna güzelim yazıcıyı çöpe atmayın. ayrıca dolumunu kendinizde yapabilirsiniz dolumu en kolay tonerlerdendir ve oldukça büyük tasarruf sağlarsınız.

http://www.oliser.com.tr/asp/listgroup.asp?group=D0011 (tn-2025 olan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool111 -- 12 Ekim 2010; 13:15:31 >
  • peki bu kartuşlarımı dolduran yer değiştiremediğinden dolayımı acaba 90 tl diyor? sadece drum değişimi için... izmirde bildiğiniz bi yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guento

peki bu kartuşlarımı dolduran yer değiştiremediğinden dolayımı acaba 90 tl diyor? sadece drum değişimi için... izmirde bildiğiniz bi yer varmı?

verdiğim linkteki siteden alabilirsin ve kendinde değiştirebilirsin dostum çok bir zorluğu yok. toner dolumuyla ilgili herşey konusunda değişimini anlatan döküman var. hatta siparişi verirken tozunuda al kendin doldur çok basittir bu modellerin dolumu. yandaki tıpayı sök tozu koy yeniden kapat toneri salla toz dağılsın tonerin içinde yerine tak.
  • teşekkürler ama sayfa pek güvenilir gelmedi açıkçası.. acemice yapılmış bir sayfaya benziyor.. ama yinede yardımlarınız için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guento

teşekkürler ama sayfa pek güvenilir gelmedi açıkçası.. acemice yapılmış bir sayfaya benziyor.. ama yinede yardımlarınız için teşekkürler..

cool111 nickli arkadaş bu forumda lazer yazıcılar hakkında belkide en iyi ve en fazla bilgi ve tecrübeye sahip kişidir.ayrıca oliser firması bu konularda kendini kanıtlamış sayılı firmalardan biridir.

brotherınız duruyorsa cool111 in dediğini yapın.zararlı çıkmazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.