Şimdi Ara

Hangi Linux?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba diğer bilgisayarıma linux kurmak istiyorum sizce hangi sürümü kurayım pardus,ubuntu vs. pc biraz eski driver sorunu olurmu birde görsellik ve performans olarak en iyi sürüm hangisi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• ubuntu
  • pc donanımı yazsaydın iyi olurdu ama şuan en çok revaşta olan sürüm ubuntu program desteğide baya fazla ama pardusda yabana atılacak biri linux sürümü değil en azından bizimkilerin emeği var deyip kullanılabilir onunda program deposu baya geniş hemde destek almak çok kolay
  • ubuntu ile başlasan iyi olur.
  • Görsellik + Performans = Ubuntu Studio

İçerisinde photoshop yapanlar,ses ile ilgilenenler ve video maker lar için süper paketler var,ama daha önce linux kurmadı isen kurulum biraz sıkıntı yaratabilir.

Ben 10 dakika önce kurdum deniyorum,güncelleştirmeleri yaptım,akıyor
  • Mint ya da Ubuntu
  • benimde araştırmalarıma göre birinci ubuntu pardus ikinci fedora üçüncü :) şuan 2 ayrı hdd ubuntu 10.10 ve pardus 2011 kurulu ubuntuya daha çok zaman harcıyorum çalıştığım yerde bütün windows ubuntu yada pardus yapıp rdp ile server clienliyecem lisanstan kâr yapmış olucaz proje bu şekilde umarım başarılı oluruz bir kaç pilot pc seçtik uygun zamanda geçişi sağlıyacaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ubuntu veya Mint yeni başlayanlar için gayet ideal.
  • Ubuntu hem eski sistemler, hem de yeni baslayanlar icin cok uygun, tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.