Bildirim
Hangi lumia
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kardeş sen nesin rütbe kasmaya mı çalışıyosun? Her konuya girip wpyi kötülüyon.Kullanmak istemeyen kullanamaz sanane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz beklemeni öneririm.windows 10 tanıtıldı.eksikler kapatılmış ve daha iyi bir işletim sistemi oldu.windows 10 ile çıkacak telefonlardan birini almanı öneririm.Bekleyemem dersen bütçeni söyle ona göre önerilerimizi yapalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: furkannozd
Kardeş sen nesin rütbe kasmaya mı çalışıyosun? Her konuya girip wpyi kötülüyon.Kullanmak istemeyen kullanamaz sanane.
Amacım asla rütbe kasmak ve trollememek olmamıştır güzel kardeşim. Benim amacım bilgilendirmek. Bana arkadaşlarım arasında info machine derler. Artık bu sitedeyim beni takip edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY
quote:
Orijinalden alıntı: furkannozd
Amacım asla rütbe kasmak ve trollememek olmamıştır güzel kardeşim. Benim amacım bilgilendirmek. Bana arkadaşlarım arasında info machine derler. Artık bu sitedeyim beni takip edebilirsiniz.
İnfo machine mı,senin arkadaşların taş devrinden kalma mı
http://hizliresim.com/08mNOY
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X