Şimdi Ara

Hangi lumia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg g2 ye sahbim lumia bir telefon almak isyiyorum g2 seviyesinde yeni çikan lumia lari takip edemedim ne onerirsiniz 735 felan cikmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen nesin rütbe kasmaya mı çalışıyosun? Her konuya girip wpyi kötülüyon.Kullanmak istemeyen kullanamaz sanane.

• Biraz beklemeni öneririm.windows 10 tanıtıldı.eksikler kapatılmış ve daha iyi bir işletim sistemi oldu.windows 10 ile çıkacak telefonlardan birini almanı öneririm.Bekleyemem dersen bütçeni söyle ona göre önerilerimizi yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

Kardeş sen nesin rütbe kasmaya mı çalışıyosun? Her konuya girip wpyi kötülüyon.Kullanmak istemeyen kullanamaz sanane.

Amacım asla rütbe kasmak ve trollememek olmamıştır güzel kardeşim. Benim amacım bilgilendirmek. Bana arkadaşlarım arasında info machine derler. Artık bu sitedeyim beni takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

Amacım asla rütbe kasmak ve trollememek olmamıştır güzel kardeşim. Benim amacım bilgilendirmek. Bana arkadaşlarım arasında info machine derler. Artık bu sitedeyim beni takip edebilirsiniz.

İnfo machine mı,senin arkadaşların taş devrinden kalma mı

http://hizliresim.com/08mNOY

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N97 mi iPhone mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.